Уволниха Херо от Амкар

17:26
Уволниха Херо от Амкар
Българският треньор Димитър Димитров - Херо вече не е наставник на тима на  Амкар Перм.

Българският специалист е бил уволнен от ръководството на представителя на руската елитна група ден след домакинската загуба на неговия тим с 1:2 от Спартак Налчик, която стана част от дълга серия незадоволителни резултати.

В момента Амкар е на незавидното 13-о място с актив от 18 точки във временното класиране на руската Висша лига, само на една точка от зоната на изпадащите отбори.

Освен това, клубът отпадна от участие в Европа, след като бе елиминиран от Фулъм в плейофите за влизане в групите на Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stevean78
01.09.2009 22:44

Ето - това е Булгаристан! *thumb_up* Хвърлят малко кал на някой и всички се надпреварват да му стъпват на главата с надеждата да потъне по-надълбоко!!! А навремето, когато Нафта-та биеха наред софийските отбори всички мълчахте като насрани, нали?! И за какъв Спартак Вн става дума по дяволите, ангеле???!!!

ErinBedri
01.09.2009 21:08

Спартак Варна дали ще го привлече отново. Е както и да е вратите на Градския в русе винаги са отворени за тяхно гостуване *devil*

bobygbg
01.09.2009 20:50

Е и Херо е голям тренер като Мъди. Стават само за БГ ,защото ги лансират някакви си вестници. Тренъори са колкото и Мики Маус *joking*

Bambaleo
01.09.2009 18:22

ураааааааааааааааа *thumb_up* *beer*
Този боклук само прецака отбора , добре юе се усетиха.Писах вече , че го чака уволнение.Под комемтари за мача им с Спартак Налчик и загубата с 1:2. Треньор бил той , ха ха , да де такъв е, но само за бг първенство ,където всичко се руши, ако го има де, а да се гради нещо е невъзможно , нали трябва да има далавера.Бах тва мислене и начин на живот на таз нация.И децата го виждат от по-големите без значение какви са им,и те копират и карат по същия начин. 20 години пф и 100 не ще помогнат.

AlexAng
01.09.2009 17:32

*smile* Разкриха още един некадърник , който може да вирее само в родните условия...няма нищо по-нормално и естествено...сега ще го грабне някой нашенски тим...след два мача като изгонят Вуцов от "белия кенеф"...