Робен и Снайдер провалили мегатрансфер на Дейвид Мойс

17:44
Робен и Снайдер провалили мегатрансфер на Дейвид Мойс
Ариен Робен и Уесли Снайдер изиграли основна роля в това един от най-големите трансфери в историята на Евертън да пропадне. Мениджърът на "карамелите" Дейвид Мойс бил договорил преминаването на Рафаел Ван Дер Ваарт на "Гудисън парк", но от Реал решили да задържат плеймейкъра в последния момент, след като Робен и Снайдер били продадени съответно в Байерн Мюнхен и Интер.

Както е известно, първоначално от спортно-техническия щаб на мадридчани възнамеряваха първо да махнат Робен и Ван Дер Ваарт, но офертата на "нерадзурите" за Снайдер била прекалено добра за отказване и затова бившият играч на Хамбургер трябвало да отреже Евертън в последния момент.

Напомняме ви, че преди две седмици Ван Дер Ваарт заяви, че знае къде иска да премине, но все още изчаква какви са плановете на Реал Мадрид за него. Според медиите на Острова, холандецът е искал да отиде именно в Евертън, но сега ще се задоволи с ролята на резерва на Кака.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zizinho
02.09.2009 12:19

Кое му е несигурното на това всеки мач да си титуляр и да се превърнеш в най-скъпия и най-добър играч на отбора!?!?!?В Евертън може да не спечели никакъв трофей , но ще играе всеки мач , а в Реал винаги ще е в сянката на Кака!Жалко за холандеца...

realsamomanutd
01.09.2009 21:46

еми и евертън не са в цветущата си форма твърде несигурен ход щеше да е за него

van_terzy
01.09.2009 18:50

Много жалко за ван дер Ваарт *sad* . Тия простаци от анал мадрид все го държаха резерва,после се чудеха как да го изгонят, ся пък не го пущат. Нещастни лайнари съсипаха му кариерата.