Арсен Венгер с двоен трансферен удар до затварянето на пазара

15:03
Арсен Венгер с двоен трансферен удар до затварянето на пазара
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер готви двоен трансферен удар преди затварянето на трансферния пазар днес.

Според приближена до лондонските тимове медия в редиците на Арсенал ще бъдат привлечени мароканският нападател Маруан Шамак от Бордо и младият перспективен централен защитник Невен Суботич от състава на Борусия Дортмунд.

Представители на "артилеристите" са пътували този уикенд за Франция, където са предложили 5 милиона паунда за Шамак. Контрактът на нападателя с френския шампион изтича през идното лято, което значително намаля цената му. От ръководството на "жирондинците" искат 8 милиона паунда, но според източници французите ще клекнат и ще склонят на по-малката сума, защото рискуват да не вземат нищо за играча само след около 10 месеца.

Другият играч, който има вероятност да се присъедини към "топчиите", е централния бранител на Борусия Дортмунд Невен Суботич. Според изданието трансфера на защитника е по-малко вероятен, заради големите различия с предлагана и искана сума. Венгер е готов да се раздели в 12 милиона паунда за играча, но от ръководството на "жълто-черните" отказват да го пуснат за по-малко от 18 милиона паунда.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

velichkov10
01.09.2009 21:42

г-н Wenger с неговите експерименти ще доведе Арсенал до Лига Европа ,трябват ни опитни футболисти-Ван дер Ваарт,Велосо са идеални попълнения, но явно прехваленият мениджър държи да са до 20 години или французи.Така няма да я докараме до никъде.

ArShAvInChO
01.09.2009 19:59

Какво против Диаби играе си много добре това че си е вкарал автогол нищо незначи!Предния мач пък вкара 2 срещу Помпи а и 3-мата играчи които навърза на Юнайтед не бяха кой да е ами Браун,О'Шеа и Евра!И ако става на въпрос и Виера си е вкарвал автоголове *wink*

Yang_G
01.09.2009 16:26

Защо бе !?! Хубав гол вкара в събота ! *joking*

henryal
01.09.2009 15:20

Никакъв шанс *stop* За съжаление ни трябва смеска между дефанзивен халф и централен защитник. Но, неееее, ние, видите ли, имаме Диаби, който е новия Виера *sick*