Венгер: Случвало се е да постигнем целта си в последния кръг

10:36
Венгер: Случвало се е да постигнем целта си в последния кръг

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изживя тежки моменти по време на мача със Съндърланд, но отборът му все пак спечели с 2:0 и запази до последния кръг интригата около местата в Топ 4 във Висшата лига. “Топчиите” са 5-и, на точка зад Ливърпул и на три зад Манчестър Сити, като трябва да разчитат на грешки на конкурентите си във финалния ден от сезона.

 

“Имахме много положения и беше важно да запазим търпение. На почивката всички футболисти се ядосваха, че не водим в резултата. Съндърланд се стараеше да ни затрудни максимално, както и всеки друг отбор”, заяви Венгер след мача.

 

“През миналия сезон завършихме втори със 71 точки. Сега имаме 72, а се надявам да финишираме със 75. Такава е ситуацията и ще видим какво ще се случи. Много пъти сме успявали да постигнем целта си в последния кръг”, добави французинът, който явно не губи надежда, че Арсенал ще се нареди в първата четворка.

 

“След мачовете с Байерн Мюнхен имахме труден период, но постепенно се възстановихме. От друга страна, това беше добър психологически тест, който издържахме”, каза още мениджърът на “топчиите”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация