Дубълът на \"акулите\" губи заради маломерен терен без трева и много дупки

12:47
Дубълът на \"акулите\" губи заради  маломерен терен без трева и много дупки
Черноморец Бургас претърпя загуба с 0:4 при визитата си на Спортист Своге в 4-тия кръг от първенството на дублиращата група. Мачът се игра при ненормални условия за футбол – на маломерен терен без много трева, но с наклон, дупки и бабуни в село Искрец, намиращо се на десетина км от града на шоколадите.

"Акулите" отново ползваха изцяло юношески състав от футболисти, родени през 1992 и 1993 г. Треньорите Владо Стоянов и Мирослав Кралев бяха крайно затруднени в избора на нападатели, тъй като Живко Петков е повикан в юношеския национален отбор за набор-93, а наказанието на Васил Тачев още не е изтекло.

Тимът на Спортист превъзхождаше тотално във физическа сила, като разчиташе в стартовата 11-орка на няколко футболисти от първия отбор. До почивката домакините поведоха с 2:0, а другите два гола паднаха в самия край – в продължението на редовното време след 90-те минути.

"Резултатът определено не отговаря на показаното от двата отбора. Създадохме поне 4 чисти голови положения, но ги пропуснахме", коментира Владо Стоянов. Треньорът е категоричен, че условията за игра са недопустими за клуб, който има представител в "А" група, пък било то и новак.

"И организацията беше под всякаква критика. Не бяхме предупредени къде ще се играе мачът и се явихме на стадиона в Своге, откъдето ни пратиха към близкото село, но закъсняхме и не можахме да направим нормална разгрявка. Доволен съм от желанието и старанието на момчетата", добави Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация