Нито крачка назад: Ливърпул иска 90 млн. евро за Коутиньо

12:51
Нито крачка назад: Ливърпул иска 90 млн. евро за Коутиньо

Ливърпул иска 90 милиона евро от Барселона за правата на бразилския халф Филипе Коутиньо, съобщава "sport.es". Според информация на испанското издание, англичаните вече са отхвърлили една оферта на каталунците, но за тях Коутиньо е приоритет в лятната селекция и този трансфер най-вероятно ще бъде рекорден в Европа за следващия сезон.

Барселона ще разполага с близо 100 милиона за трансфери през лятото и ръководството на отбора вече пробва да вземе Коутиньо за 60 милиона, но Ливърпул няма намерение да се разделя със звездата си за тази сума. Очаква се сумата за трансфер, ако той бъде осъществен, да наподобява тази за Луис Суарес преди три години.

От Барселона обаче се надяват самият футболист да поиска да напусне "Анфилд", което може да убеди мърсисайдците да приемат по-ниска оферта.

В 34-те си мача за Ливърпул през този сезон Коутиньо вкара 11 гола и подаде за други шест.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juan33
09.05.2017 14:32

Точно това е проблема на Ливърпул в последните години, продават си звездите и градят отново, така винаги ще си останат средняшки отбор, какъвто не мисля че трябва да бъдат.

TheGame_93
09.05.2017 12:56

Не мисля, че ще бъде проблем за Барселона да платят тази сума на Ливърпул, ако наистина са решили да привличат Коутиньо.