Сектор Г организира пети турнир в памет на Чика Дени

11:26
Сектор Г организира пети турнир в памет на Чика Дени

Фен клуб Сектор Г организира петият по ред турнир в памет на големия армеец Младен Алексиев- Чика Дени. Ето какво пишат от Северната трибуна:

С наближаването на лятото идва ред и за едно от любимите събития на всички армейци, а именно петият по ред турнир на "Сектор Г" в памет на нашия приятел Дени. Тази година за провеждането му сме избрали датите 2, 3 и 4 юни.

От днес можете да запишете отбора си за участие. Начините са два:
- на лично съобщение в страницата
- на номер 0876194855

Нужните данни за записване са:
- Име на отбора
- Име на капитана на отбора
- Телефон за връзка с капитана
Срок за записване: 28.05 / 20:00 часа.

Всеки отбор трябва да се състои поне от 6 човека и не повече от 11 общо.
Таксата за участие на отбор е 100 лева, а за отбори, съставени изцяло от непълнолетни състезатели- 50 лева, като ще се заплаща при пристигане на всеки от отборите. Сумата, която остане след покриване на разходите, ще отиде в сметката на "Сектор Г" и ще бъде използвана за нуждите на трибуната.
За участие ще бъдат допускани само хора, които не се занимават професионално с футбол, за да се запази любителският характер на турнира.
Както всяка друга година, очакваме отбори от цялата страна да се включат, а наши приятели от чужбина вече са потвърдили своето участие!

В първия уикенд след края на шампионата „Армията" ще се превърне не само в арена на епични битки на зеления килим, но и в място за среща със стотици съмишленици и приятели! Така че дори и да не вземете участие в турнира, чувствайте се поканени, за да бъдете част от емоцията, наречена "Сектор Г"!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация