Чуковете убиха мечтите на Тотнъм за титлата (видео)

10:51
Чуковете убиха мечтите на Тотнъм за титлата (видео)

Отборът на Уест Хям спечели с 1:0 лондонското дерби с Тотнъм в първа среща от 36-ия кръг на Висшата лига. По този начин чуковете намалиха сериозно шансовете на своя съперник да спечели титлата в края на сезона. Играчите на Маурисио Почетино изостават на 4 точки от лидера Челси, който при успех в понеделник срещу Мидълзбро ще увеличи аванса си на 7 пункта.

Иначе единственото попадение на "Лондон Стейдиъм" отбеляза Мануел Лансини в 65-ата минута. Аржентинският нападател се възползва от неразбирателство в защитата на гостите и от няколко метра разстреля с мощен шут безпомощния Юго Лорис.

След успеха Уест Хям събра актив от 42 точки, заемайки деветата позиция в класирането. Тотнъм остава втори със 77 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lilikoli
06.05.2017 15:15

Честита титла на феновете на Челси. Напълно заслужена. Бяха най-постоянни този сезон. Поздравления и за Тотнъм. Определено през последните 2 сезона имат най-голям прогрес от отборите в топ 6. Докато феновете на Юнайтед,Ливърпул,Сити и Арсенал спорехме, Тотнъм си взимаха мачовете и играха атрактивен футбол за което ги поздравявам и тях