Херо падна от слабак в Русия

18:41
Херо падна от слабак в Русия
Тимът от руската Висша лига Амкар, който е ръководен от българина Димитър Димитров - Херо записа нова загуба в първенството.

Поражението за Херо и компания нанесе пряк конкурент в борбата за оцеляване Спартак Налчик с 2:1 при това като гост. Българският специалист не изневери на своя стил като заложи на Захари Сираков, Мартин Кушев и Георги Пеев, които започнаха като титуляри за домакините и останаха на терена през всичките 90 минути. Любопитното е, че в някои от руските медии се тиражира, че автор на гола за домакините е Мартин Кушев, а в други за голмайстор е записан Предраг Сикимич.

Другият българин Димитър Телкийски влезе в игра в 53-ата минута на мястото на Новакович, но и неговото присъствие на терена не помогна на Амкар да избегне загубата, която ги остави на точка над чертата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bambaleo
31.08.2009 20:15

вероятно уволнение за тоз Херо или отпадане на отбора в по-долна дивизия.Дано това което ще стане да не се отрази на другите бг хорица или тъй наречените футболисти.Че не един и два пъти е имало такъв ефект да се бие шута на треньора и на футболистите които са му сънародници.
Най ще ме е яд за Мартин Кушев , щото играе и бележи.Беше много полезен на Амкар през миналата година,което беше и един от факторите да стигнат до Лига Европа, макар и само квалификации. *beer*

drummer
31.08.2009 19:39

Работата на Херо, започва да намирисва на прибиране .....пеш, от далечен Перм!!! *lol*