Ферари окупира първите две места на стартовата решетка в Сочи

16:37
Ферари окупира първите две места на стартовата решетка в Сочи

Пилотите на Ферари Себастиан Фетел и Кими Райконен ще потеглят съответно от първо и второ място на стартовата решетка в утрешното състезание за Гран При на Русия във Формула 1.

След отличното представяне на „черните кончета” в свободните тренировки, Фетел и Райконен показаха страхотно темпо в и днешната квалификация. Германецът постигна най-добро време, финиширайки за 1:33.194 мин., докато финландецът финишира за 1:33.253 мин.

Трети се нареди пилотът на Мерцедес Валтери Ботас с 1:33.289 мин, а четвърти неговият съотборник Люис Хамилтън – 1:33.767 мин.

В топ 10 място намериха още Даниел Рикардо (Ред Бул), Фелипе Маса (Уилямс), Макс Верстапен (Ред Бул), Нико Хюлкенберг (Рено), Серхио Перес (Форс Индия) и Естебан Окон (Форс Индия).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

clippers_LA_90
29.04.2017 16:46

Не е за вярване, че толкова много години отне на Ферари, за да спечелят Полпозишън, камоли и двоен. Трябва да се отбележи, че за пръв път през сезона, Мерцедес бяха притиснати още в квалификацията. Дано най-сетне Ферари вземе и двоен успех. Рикардо и макс бяха потресаващо много зад Ферари и Мерцедес.