"Екип": Реал е готов да даде над 100 милиона за Мбапе

20:13
"Екип": Реал е готов да даде над 100 милиона за Мбапе

Реал Мадрид е клубът, който на този етап изглежда най-склонен да се раздели с над 100 млн. евро, за да вземе Килиан Мбапе, твърди "Екип". 18-годишният диамант на Монако накара всички специалисти да ахнат само в рамките на няколко месеца.


Френският вестник е категоричен, че новият член на представителния тим на "петлите" е по джоба само на няколко клуба - Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Склонността на Флорентино Перес да реализира бляскави сделки накланя везните в полза на клуба от "Сантиаго Бернабеу". В Реал предстоят президентски избори, а босът ще търси начин да си направи реклама и Мбапе изглежда отлична възможност за това.


Като по-малък тъмнокожият нападател изкара известен период в школата на мадридчани и дори се хвали със снимка с Кристиано Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
26.04.2017 11:10

Не си заслужава толкова пари за 18-годишно момче, с няколко силни месеца футбол... Изглежда добър, но може да е само временно избухване, да дадат 100млн. и да не може да вкара гол после. Юнайтед направиха същата грешка преди няколко години с Марсиал, за който платиха към 70млн. ако не се лъжа и сега какво ? Забиха го под наем щото не става за нищо...