Хаос в Милан след разгрома, Леонардо на мушката

16:43
Хаос в Милан след разгрома, Леонардо на мушката
Истински хаос цари в Милан след разгромната загуба с 0:4 от Интер в градското дерби на Милано, съобщават италианските медии. Вицепрезидентът на клуба Адриано Галиани е поискал обяснение от спортно-техническия щаб на отбора затова защо Дженаро Гатузо не е бил сменен веднага, след като е получил травма в глезена си в средата на първото полувреме. Както е известно, Рино остана на терена и първо направи дузпа, фаулирайки Ето\'о, а после пък халфът бе изгонен в 40-а минута на срещата.

Галиани бил бесен от представянето на тима и искал обяснение от екипа на Леонардо защо смяната на Гатузо толкова се е забавила.

Първоначално играчите на Милан обвинили Кларанс Зеедорф, че се е направил на глух, когато Леонардо му е казал да влиза в игра на мястото на Гатузо. Холандецът обаче се оправдал с факта, че Леонардо е казал на Масимо Амброзини да влиза в игра.

Ръководството на "росонерите" желаело да разбере защо се е случило така, че между наставника на тима и играчите се е получило да има липса на комуникация. Собственикът на клуба Силвио Берлускони пък не бил съгласил с постройката, използвана от Леонардо, тъй като според премиера на Италия Роналдиньо трябвало да бъде използван като втори нападател зад Алешандре Пато, а на поста плеймейкър да започне Зеедорф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

realsamomanutd
31.08.2009 16:49

бати смешния фарс е милан в момента как мое водят се наи великия клуб в света а ги бият така но са са мн смешен фарс особенно с липсата на мъжество да си прехвърлят вината един на друго от леонардо на сеедорф той пък на амброзини

Kalinho
31.08.2009 16:48

и пак Берлускони иска да реди отбора. Загибата си е загува ама чак да сменят тренъора е рано *smile*