Роналдо беснее и крещи на съотборниците си след победния гол на Меси в Ел Класико (видео)

11:16
Роналдо беснее и крещи на съотборниците си след победния гол на Меси в Ел Класико (видео)

Реал Мадрид отстъпи пред Барселона с 2:3 у дома и прекъсна победна серия от 22 мача. Мадридчани не бяха губили на свой терен на "Сантяго Бернабеу" от 27 февруари 2016 г., но тази серия вече е в историята.

Победното попадение на Меси в снощния мач падна във втората минута от продължението. Реал и Барса са начело в класирането с равен брой точки, но "белият балет" е изиграл мач по-малко.

Според испанските медии, Кристиано Роналдо е бил много сърдит на своите партньори заради третия гол на Барселона. "Трябваше да фаулирате", е крещял португалецът на съотборниците си след мача.

Статистиката сочи също, че Реал за първи път в историята е загубил домакински мач от Примера дивисион в допълнителното време. Меси пък реализира своя юбилеен гол №500 с фланелката на каталунците. Аржентинецът вкара още един гол в срещата, с който стана най-резултатният голмайстор в "Ел Класико". Меси изпревари по този показател Алфредо Ди Стефано, автор на 14 гола в дербито. Острието на Барса вече има 16 попадения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
24.04.2017 20:31

Как плака и бесня!! Типична кифла!! Това не е футблист!!

Messiah
26.04.2017 22:51

Да се тръшкаш като наакано бебе и да се излагаш пред публиката си е гоуема страст! Не мога да ви се начудя на фенчетата на тоя мапудрен педерунгел...слепи ли сте, тъпи ли сте, какви сте?!?!?

poxipol6
24.04.2017 22:39

Показва че му пука за отбора и загубените точки. Точно това го прави футболист, играе със страст, а не като повечето, които играят само заради големите заплати и не влагат чувство в спорта.

putopalo
24.04.2017 21:24

Ронката е все едно Николета Лозанова футболист.