Дерменджиев категоричен: Няма спад в Лудогорец

10:27
Дерменджиев категоричен: Няма спад в Лудогорец

"Мач с единоборства, а не толкова с футболни достойнства. Ние играем винаги за победа, но не може да се изключи и равен резултат", сподели старши треньорът на Лудогорец Георги Дермеджиев след равенството 1:1 с ЦСКА.

"Има един психологически момент, в който ние играем 16 мача повече от отбора на ЦСКА. Това е свързано с изключително много пътувания, с лагери и много напрежение. Колкото и да са мотивирани, колкото и да искат да играят добре и концентрирано, това оказва отражение", коментира още той.

„Аз мисля, че и двата отбора могат да играят много по-добър и красив футбол, който да радва хората, които ги гледат. Качествата и на двата отбора са на много по-високо ниво. Вие виждате, че има сблъсъци, накъсване на играта”, коментира Дерменджиев за това дали истеричната обстановка и съперничеството между двата отбора оказва негативно влияние върху отборите и съдийството.

"Не съм гледал дузпата и не искам да я коментирам. Съдиите са си съдии, като не трябва да се оправдаваме винаги с тях, защото и те са под изключително напрежение. Виждате каква е обстановката на терена и те се справят".

Лудогорец записа трети пореден мач без победа, като на въпрос дали има спад в шампионите Дерменджиев бе лаконичен: „Спад? 107 гола до момента във всичките първенства. За какво да говорим".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация