Виданов: Където и да ме сложат в ЦСКА, ще давам всичко от себе си

15:45
Виданов: Където и да ме сложат в ЦСКА, ще давам всичко от себе си
Защитникът на ЦСКА Павел Виданов заяви преди лагер-сбора на младежкия национален отбор, че е готов да играе на каквато и позиция да е позиция в своя клуб. Както е известно, юношата на "армейците" се изявява като ляв краен бранител, въпреки че е започнал кариерата си от другата страна на отбраната. Някои специалисти смятат Виданов за единственото слабо звено в този състав на "червените". Напомняме ви, че голът за Динамо Москва в мача за Лига Европа падна именно след пробив в лявата част на защитата на "армейците".

"Щом Любослав Пенев ме е сложил да играя ляв бек, значи така е преценил. Аз не мога да си поставям сам оценки, но нямам оправдание, дори ако не играя на ниво. На какъвто и пост да ме поставят в ЦСКА, ще давам максимума от себе си", коментира Виданов.

Бранителят също така изрази надежда младежкият национален отбор на страната да се представи на ниво в предстоящите европейски квалификации.

"Очаква да се представим добре и да победим в тези два мача. Казахстан и Швеция са силни отбори, но мисля, че няма какво да губим от тези квалификации. Трябва да дадем максимума от възможностите си, за да спечелим двете срещи и да запазим шансове за класиране на Европейското първенство. Докато имаме и минимални шансове, трябва да се борим до края", допълни Павел Виданов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация