Камбуров остава на "Лаута", Крушарски и Войнов изгледаха тренировката на отбора

21:30
Камбуров остава на "Лаута", Крушарски и Войнов изгледаха тренировката на отбора

Локомотив Пловдив проведе поредната си тренировка преди шампионатния мач в неделя срещу Черно море в Каварна. Първо смърфовете се срещнаха с цялото ръководство на клуба, както и с новия старши-треньор на отбора Войн Войнов. След това проведоха своето следобедно занимание на Кошарата.

В тренировката се включиха младите таланти от школата на клуба Архан Исуф, Димитър Минчев и Димитър Законов. Заедно с тримата в днешното заниманието участваха вратарят на старшата Павлин Евтимов и на младшата Стефан Дафовски.

Заниманието бе изгледано от собственика на клуба Христо Крушарски, цялото ръководство на Локомотив, както и новия старши-треньор Войн Войнов.

Видео от тренировката:

Междувременно, от клуба обявиха, че Мартин Камбуров ще продължи да носи черно-белия екип.

Ето какво гласи официалното изявление на ръководството на Локо Пловдив относно бъдещето на Камбуров в отбора:

"Цялото ръководство на Локомотив Пловдив, както и всички футболисти и треньори на клуба обявяват своята подкрепа и застават твърдо зад своя капитан и голмайстор Мартин Камбуров.

Мартин Камбуров е доказал с годините предаността си към Локомотив Пловдив. Той е неизменна част от клуба и клуба е неизменна част от него.

Всякакви опити да се урони името и престижа на Локомотив Пловдив, на Мартин Камбуров или на който и да е служител на клуба, няма да се толерира.

Спекулациите на знайни и незнайни медии имат за цел да разединят привържениците на Локомотив в момент, когато отборът има най-голяма нужда от тях.

Никоя медия и никой журналист не може да бъде по-голям от Локомотив.

Мартин Камбуров остава в Локомотив и ще продължи да защитава цветовете на отбора!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация