Съдят играч на Евертън, че е още ерген

14:48
Съдят играч на Евертън, че е още ерген
 Крилото на Евертън Стивън Пиенаар ще бъде съден от бившата си изгора Даниеле Стеневелд затова, че е нарушил обещанието си и не се е оженил за нея преди година. 22-годишната брюнетка била завъртяла главата на футболиста през лятото на 2007 година и само няколко месеца по-късно (през октомври същата година) Пиенаар подарил на любимата си и годежен пръстен като символ на своето желание тя да му стане законна съпруга.

Месец по-късно мис Стеенвелд вече била бременна от играча на карамелите. През юни 2008 година Даниеле родила дъщеря на Пиенаар, а четири месеца по-късно футболистът уредил документите на своята половинка, за да може тя да се пренесе да живее при него в град Ливърпул.

В началото на 2009 година Пиенаар пътувал до Южна Африка, за да поиска формално ръката на изгората си от нейните родители, но няколко седмици след това той без обяснения прекратил взаимоотношенията си с мис Скеенвелд, която заедно с дъщеря си се прибрала в родината си.

Сега 22-годишната Даниеле е завела дело срещу Пиенаар за пропуснати ползи и неспазено обещание. Адвокатите на дамата щели да се опитат да измъкнал поне 850 хиляди паунда от звездата на Евертън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
31.08.2009 16:11

нали вече му е родила детето, закво му е повече *joking*

RABIES
31.08.2009 15:47

Момче, айде с комплексите някъде другаде. Това тук не ти е душевна кофа.