Сток Сити се включи в борбата за Мартин Петров

11:56
Сток Сити се включи в борбата за Мартин Петров
Амбициозният тим на Сток Сити се е включил в наддаването за българския национал Мартин Петров. Както е известно, от Тотнъм са предложили 3,5 милиона паунда за футболиста и очакваха трансферът да бъде финализиран в следващите двадесет и четири часа.

От Манчестър Сити обаче забавяли сделката, тъй като в офисите на "гражданите" е пристигнала нова официална оферта за играча. "Грънчарите" извадили цели 5 милиона за Петров, което естествено, повече устройвало ръководството на "небесносините".

В Сток Сити също имат нужда от класно ляво крило, тъй като напоследък титулярът на тази позиция Матю Етерингтън не е в най-добрата си форма, а новото попълнение на тима Тунджай Шанлъ щял да бъде използван от Тони Пулис като централен нападател или вътрешен полузащитник.

Според медиите на Острова, сега топката е в полета на Мартин Петров, който до утре трябва да прецени коя от двете оферти да предпочете. Напомняме ви, че Манчестър Сити е може би най-богатият клуб в момента и едва ли ще е най-големият проблем на света за шефовете на "гражданите", ако Петров предпочете предложението на Тотнъм, чието ръководство дава по-малка трансферна сума за играча.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

realsamomanutd
31.08.2009 23:56

еми като любимия ти отбор е кофа с лайна ше ги напусне не стига че сред тия скъпоплатени лигли той единствен играе както тряя па и го гонат а и само да те питам сити от кога са ти любими а да не са т това лято *sick*

Yang_G
31.08.2009 23:13

Еми щом не го пускат в игра значи трябва даа го освободят !
Жалко ! Не исках да напуска любимият ми отбор ! *sad*

YAYA
31.08.2009 14:03

Джейми О'Хара не го ли продадаха бе plamen_titan ?!

realsamomanutd
31.08.2009 13:27

абе сто пъти ви казах че се казва стоук сити не сток

plamen_titan
31.08.2009 13:04

Том Хъдълстоун играе дефанзивен упорен халф и е в зоната на защитниците ,Лука Модрич е контузен,ама Джейми О'хара и другите са на линия.Давам просто пример бе,та той Марто още е играч на Сити ако става въпрос,кво ме нападнахте бе,пък и Джинас има кой да го замести като не е във форма....разбирачи такива

Yasensf
31.08.2009 12:42

Само дето Модрич е контузен , а Джинас не е в най - добра форма ... Така , че спокойно може да играе 4-4-2.

shitfyyy
31.08.2009 12:39

plamen_titan , професоре на европейския футбол, Хари Реднап никога няма да играе с тая схема която написа. По простата причина че оства място за само 3 защитника !!!!

plamen_titan
31.08.2009 12:26

В атака Роби Кийн и Дефоу/Крауч,по крилата бързоногите Петров/в ляво/ и Арън Ленън/в дясно/,вътрешни халфове Лука Модрич и Джърмейн Джинас като зад тях в средата Том Хъдълстоун, вече Тотнъм с голямо основание може да претендира за място даващо участие в европейските турнири.