Уволняват Вуцов при провал в сряда

10:07
Уволняват Вуцов при провал в сряда
Дните на Велислав Вуцов начело на Левски може би са преброени. След загубата в Сандански от местния Вихрен, Батков бе меко казано побеснял и дръпна здраво конско на своя подопечен. От своя страна Вуцов младши си го изкара на играчите, които демонстрираха изключителна немощ по целия терен.

От известно време бившият наставник на Спартак Плевен и Черно Море не спираше да коментира, че жребият е благоприятен и т.н, и т.н, но ето, че още след първата грешна стъпка на водения от него отбор започна да бие отбой и сега новото му становище е, че беларуският шампион не е никак лесен за преодоляване и един провал в двубоите с тях няма да бъде приет като трагедия.

Няма да бъде изненада и ако Вили се раздели с отбора при един неблагоприятен резултат след 2 дена, тъй като Батков едва ли ще преглътне лесно загубата на 7 милиона, които ще влязат в касата на клуба при попадане в групите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pan4o
11.08.2008 16:36

Жалка картинка сте. Един мръсен чорбар си измисля тема и още 10-има от същия вид си чешат езиците отстрани. Смешници

valenciq
11.08.2008 16:07

ако така играят лефски в шампионската лига и им дават дузпи като в мачовете с Вердер и Вихрен Сандански ще падат Само ЦСКА

Jordy
11.08.2008 13:10

аххахахахха най добре да остане да ги закопае говедата още по надолу !

ruiz
11.08.2008 11:18

0:0 в сряда, Батков се смилява, Вуцов се пъчи, че на реванша ще ги отнесем, падаме 0:2 в Беларус, и ето ти пак случаят "Тампере", само че сега подигравките ще са 100 пъти по- жестоки, защото "червените" са уязвени, а името на беларуския съперник дава възможност за всякакви бъзици и каламбури...

Redbula
11.08.2008 11:10

сяга ако беше Мъри щях да бада убеден та дори не само аз но и всички фенове на Левски че ще бием и в 2та мача Батето.Ама така е собсвеника ни е тапанар и половина,ако не беше той-който от години само прибира парите и не копува нищо нямаше Мъри да бъде уволнен и ЦСКА нямаше даже да подуши титлата.Играчи като Зе суареш Жоазинио и Бистрон трябваше да се купят много отдавна,а Еромоигбе не трябваше да се продава и за 10 милиона,защото той заедно с Том от Литес и Неи от ЦСКА са най-добрите чужденци играещи някога по терените.Евалата праа на Ричи че той беше съгласен да остане в Левски, Мъри сащо го искаше,но Батков каза-Сори ма тря си къпа нова кола и нова каща и какво ли още не и хоп Ричи вече го няма-За винаги в нашите Сърца!!!

Ss_eXtReMe
11.08.2008 10:44

Дори и да не го уволнят в сряда ми се струва че няма да може да завърши сезона в левски.