Юве предвкусва шесто поредно Скудето (видео)

17:52
Юве предвкусва шесто поредно Скудето (видео)


Ювентус победи Пескара с 2:0 на стадион "Адриатико" в среща от 32-я кръг на Серия А.


Главен арбитър на двубоя бе Марко Ди Бело.


Наставникът на "бианконерите" Масимилиано Алегри бе направил ротации в защита и в халфовата линия, но в нападение той остави атомния квартет Манджукич - Куадрадо - Дибала - Игуаин.


В 22-та минута колумбийското крило нахлу в пеналта на домакините и шутира по посока на вратата. Фиорило изби, но топката отново стигна в краката на Куадрадо, който с пас по земя намери Игуаин и аржентинецът реализира.


Две минути преди края на полувремето Юве нанесе своя втори удар. Пянич центрира на втора греда, Манджукич свали с глава към Гонсало Игуаин, който засече с десния крак и вкара своя 23-ти шампионатен гол от началото на сезона.


През втората част Алегри извади Дибала и Пянич, пускайки бойците Ринкон и Стураро.

 

Старата госпожа затвори мача след почивката. Юве не допусна сериозни опасности пред вратата на Нето и запази мрежата си суха, взимайки нови ценни три точки в борбата за шестото поредно Скудето. "Бианконерите" събраха 80 точки.

 

Междувременно, отборът на Рома допусна издънка при домакинството си на Аталанта. "Бергамаските" взеха точка след 1:1 на "Олимпико". "Джалоросите" имат 72 точки в актива си и шест кръга преди края изостават с 8 точки от Юве.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация