Вероятни стартови състави на Андерлехт и Манчестър Юнайтед

11:11
Вероятни стартови състави на Андерлехт и Манчестър Юнайтед

От 22:05 часа българско време Андерлехт посреща Манчестър Юнайтед на стадион "Констант Ванден Сток" в първи четвъртфинален мач от турнира Лига Европа.


Главен арбитър на двубоя е немецът Феликс Брих.


Андерлехт остави отлични впечатления с представянето си в турнира до момента и дори изненада много специалисти с достигането си до тази фаза. Белгийците се надяват да вземат нов скалп, след като по пътя си отстраниха руския гранд Зенит и кипърския АПОЕЛ.


Юнайтед пък започна участието си в турнира неубедително със загуба от Фейенорд, но постепенно набра скорост и излезе като втори от своята група "А", а след това елиминира по пътя си дотук отборите на Сент Етиен и Ростов. А както е известно, апетитът идва с яденето и англичаните все повече се амбицират да грабнат трофея. Още повече, че това може да е шансът им за участие в Шампионската лига догодина.


Големият проблем пред домакините е отсъствието на контузения им голмайстор Лукаш Теодорчик. Нападателят има 28 гола за клуба, но няма да може да играе в срещата довечера.


В същото време в състава на Манчестър Юнайтед отсъстват Ашли Йънг, Хуан Мата, Крис Смолинг и Фил Джоунс. Антонио Валенсия вече е здрав и се очаква да се завърне в стартовите единадесет. Уейн Рууни също поднови тренировки, но не е ясно дали ще може да играе. Няма да е изненада и ако на вратата отново видим Серхио Ромеро за сметка на Давид Де Хеа. Информациите за испанеца са разнопосочни, като първо се твърдеше, че е контузен, а след това се появиха слухове за скандал с Жозе Моуриньо.


За последно двата тима се изправиха един срещу друг преди 17 години в груповата фаза на Шампионската лига. В средата на септември 2000 година Юнайтед разгроми Андерлехт с 5:1 на "Олд Трафорд". Месец по-късно белгийците надвиха своя опонент с 2:1 като домакини.


Вероятни стартови състави:


АНДЕРЛЕХТ: Бьокс, Апиа, Мбоджи, Саич, Обрадович, Дендонкер, Тилеманс, Станчу, Кипчиу, Хани, Телин


МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Ромеро, Дармиан, Байи, Рохо, Шоу, Карик, Ерера, Погба, Марсиал, Мхитарян, Ибрахимович

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

United9
13.04.2017 20:30

Трябва да се опитаме да решим мача още тази вечер.

red_valio
13.04.2017 17:31

То само тази купа им остана интересна на Юнайтед...