Две суперзвезди пропускат "Ел Класико"?

11:51
Две суперзвезди пропускат "Ел Класико"?

Двама от лидерите на Барселона и Реал Мадрид може да не вземат участие в предстоящото след две седмици "Ел Класико" (23 април) . Става въпрос за Неймар и Кристиано Роналдо


Както е известно, нападателят на Барселона  получи червен картон при загубата с 0:2 от Малага.


Докато бразилецът тепърва ще разбере дали наказанието му ще бъде само един мач, португалската голова машина на "белите" е на един жълт картон от това да получи автоматично наказание за супермача на "Сантиаго Бернабеу" след 2 седмици.


В момента CR7 "виси" с 4 жълти картона и официално предупреждение срещу Спортинг Хихон след седмица ще го лиши от участие в двубоя с Барса, който може да се окаже решаващ за титлата в Ла Лига.


Разбира се, наставникът на "лос бланкос" Зинедин Зидан може да реши да даде почивка на 32-годишния португалец срещу Спортинг при положение, че Реал Мадрид има относително комфортна преднина от 3 точки плюс мач по-малко от преследвача Барселона на върха в класирането на Ла Лига, а освен това на "белите" им предстоят и тежките битки с Байерн Мюнхен в Шампионската лига.


Дори Зидан да не пусне в игра Кристиано срещу Хихон, има малък шанс суперзвездата да пропусне "Ел Класико". Поне според каталунския "Спорт", който отбелязва, че Роналдо може би е отправил обидни реплики към съдията в края на мача с Атлетико Мадрид. Това би могло да донесе някакво наказание на Кристиано, но все още от местната федерация не са започнали разследване по случая.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация