Класика за Литекс и Черно море срещу Монтана и Ботев Пловдив

19:19
Класика за Литекс и Черно море срещу Монтана и Ботев Пловдив
Литекс си го изкара на Монтана за позорната загуба през седмицата от БАТЕ Борисов у дома с 0:4 в мач от турнира Лига Европа.

На стадиона в Ловеч "оранжевите" победиха новака с 3:0 в среща от родната А група.

В 10-а минута Христо Янев центрира и Михаил Венков елегантно засече топката във вратата на гостите за 1:0. В 25-а минута Янев се разписа за 2:0 с хубав удар по земя, а четири по-късно Георги Миланов бе изведен сам срещу стража на гостите и го прехвърли за 3:0.

Въпреки категоричния резултат, Монтата не се представи зле през първото полувреме и на няколко пъти опасно обстрелва Урош Голубович.

През второто полувреме Литекс създаде нови удобни ситуации за гол, но въпреки това резултатът остана непроменен.

Черно море очаквано победи у дома Ботев Пловдив с 3:0 в друг мач от днешния ден.

В 33-а минута Георги Какалов след пас на Атанас Борносузов откри резултата. Четири минути преди това Кабу от "канарчетата" бе изгонен за удар срещу Танко Дяков.

В 59-а минута Какалов с глава отбеляза втория си гол в срещата след центриране на Георги Илиев. Девет минути преди края Мирослав Манолов оформи крайното 3:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
30.08.2009 23:40

Моряците може да са отбор в последните години , но Левски винаги е бил и ще бъде най-великия отбор в България..не се страхуваме от никой и акива коментари , че не можем да се опълчим..айде и без изцепки брато

IDIMDI
30.08.2009 22:30

Що се касае за моряците да се говори за класика е още рано,тя те първо предстои.Изтървахме два посредствени отбора и е крайно време късмета да бъде на наша страна.Ако се вкарват поне половината от създавани положения ,то няма отбор у нас който може да ни се опре.Потенциала на моряците е голям и единствената цел трябва да бъде първото място.