Митов: Левски е способен да победи всеки (видео)

08:05
Митов: Левски е способен да победи всеки (видео)

"Стана един добър мач. Поздравявам футболистите за себераздаването, за волята и желанието за победа, което не спряха да демонстрират 90 минути. Това ни помогна да постигнем добър резултат и да зарадваме нашата публика", заяви старши-треньорът на Левски Николай Митов, предаде репортер на БГНЕС.

В мач от първия кръг на плейофите на Първа лига сините разгромиха с 5:0 Локомотив Пловдив на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. 
"Доволен съм от всичките юноши. Аз съм израснал в този клуб и е нормално да искам да играят повече юноши. Доволен съм от всички, които бяха на терена. Трябва много труд. Така хората ще ги виждат и момчетата ще растат нагоре, за да отидат един ден да играят в големи клубове в Европа. Имаме много работа, за да виждаме този Левски, който аз, колегите ми и публиката трябва да вижда" ,заяви Митов.

На въпрос на БГНЕС дали Левски е способен да победи Лудогорец в предстоящи сблъсък в следващия кръг на Първа лига, Митов отговори: 
"За тактика няма да коментирам. Левски е способен да победи всеки отбор. Това го казвам на футболистите и те трябва да мислят по този начин. Левски е клуб, при който няма как да има нотка на страх."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация