Дунав прекъсна забележителна серия на Лудогорец (видео)

21:58
Дунав прекъсна забележителна серия на Лудогорец (видео)

Дунав Русе победи Лудогорец с 1:0 на стадион " Лудогорец арена" в първия кръг на финалния плейоф от първата шестица на Първа професионална лига.


Главен съдия на двубоя бе Драгомир Драганов.


С този си изненадващ успех русенци прекъснаха серия от 24 поредни шампионатни мача без загуба за тима на разградските "орлите".


За последно Лудогорец загуби в мач от родния елит на 13-ти август 2016 година, когато Левски го победи с 1:0 на "Герена".


В днешната среща възпитаниците на Георги Дерменджиев имаха тотално превъзходство през всичките 90 минути, но нямаха късмет в завършващата фаза.


Единственият гол в срещата бе реализиран от Самир Аяс в края на първото полувреме. Христофор Хубчев центрира от левия фланг, а Аяс бе оставен непокрит в наказателното поле и с глава матира Ренан.


Въпреки днешното поражение, Лудогорец продължава да е убедителен лидер във временното класиране и поне за момента изглежда като почти сигурен шампион.

 

ЛУДОГОРЕЦ - ДУНАВ 0:1

 

0:1 Аясс 45

 

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Натанаел, Сисиньо, Моци, Пластун, Кампаняро, Лукас Саша, Марселиньо, Вандерсон, Мисиджан, Кешеру

 

ДУНАВ: Антонов, Джалилов, Милчев, Марем, Хубчев, Патев, Аясс, Ненов, Карагерен, Костадинов, Мойеци

 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_valio
09.04.2017 23:23

Вчера ни напусна българският футболист с най-силен удар,който аз помня от детските си години - капитан и треньор на Дунав и Локомотив(Русе) Борислав Богомилов-Шивача!!! Поклонението е в понеделник от 11.30 в храма "Св.Георги".Всички истински русенски фенове го познаваха. Поклон пред светлата му памет!Амин.

red_valio
09.04.2017 22:30

Само Дунав оле... Тих бял Дунав се вълнува , весело шуми...Победа в памет на Шивача !!!