Класика за Юнайтед срещу закъсалия Съндърланд (видео)

15:22
Класика за Юнайтед срещу закъсалия Съндърланд (видео)

Съндърланд загуби от Манчестър Юнайтед с 0:3в мач от 27-ия кръг на английската Висша лига.

 

Главен арбитър на двубоя бе Крейг Поусън.

 

Лидерът на "червените дяволи" през този сезон Златан Ибрахимович бе човекът, който откри резултата в 30-та минута. Шведският ветеран матира Пикфорд с премерен удар от границата на наказателното поле.


Три минути преди края на първата част Себастиан Ларсон си изкара глупав червен картон, след като с бутоните влезе в краката на Андер Ерера. Реферът Крейг Поулсън изобщо не се поколеба и изгони футболиста на "черните котки"


В началото на втората част Хенрик Мхитарян заби второ попадение във вратата на домакините и по този начин съвсем уби интригата в мача. Интересното в случая бе, че асистенцията дойде от Люк Шоу. Същият този футболист, който понесе публично жестоки критики от Жозе Моуриньо само преди броени дни.


Класическият резултат бе оформен в 89-та минута от Маркъс Рашфорд. Златан намери с пас по земя своя съотборник в наказателното поле. Младият стрелец шутира по диагонала и не остави шансове на Пикфорд.

 

След днешната среща Чемпиъншип изглежда все по-реална дестинация за Съндърланд през следващата кампания. Юнайтед пък е на 4 точки от топ 4. "Червените дяволи" имат и мач по-малко от своите съграждани Манчестър Сити, които заемат последното място в зона Шампионска лига за момента.

 

Състави:

 

Съндърланд: Пикфорд, Джоунс, Коне, Денайер, Овиедо, Катърмол, Ндонг, Родуел, Ларсон, Дефоу, Аничебе

 

Манчестър Юнайтед: Ромеро, Дармиан, Байи, Рохо, Шоу, Фелаини, Ерера, Лингард, Погба, Мхитарян, Ибрахимович

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари