Феновете на Реал жертваха Роналдо, Бейл и Бензема

17:31
Феновете на Реал жертваха Роналдо, Бейл и Бензема

Немислимото се случи, свещените крави паднаха жертва на народния гняв. Феновете на Реал Мадрид поискаха на от треньора на Кралския клуб Зинедин Зидан да изхвърли звездното трио Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема (ВВС) от титулярния състав за дербито с Атлетико. 

Според анкета на вестник "АС", в която са участвали над 20 000 души, 76% от феновете на Реал не искат да виждат ВВС в стартовата единадесеторка на "Бернабеу" днес. Причината са рязко занижените показатели на звездите от началото на сезона и силната игра на Иско и Асенсио в последно време. 

Основните критики са насочени към Роналдо, който е затънал в яловия си период, откакто е на "Бернабеу". За сезон 2016/17 португалецът вкарва по 0,74 гола на мач във всички първенства и турнири, като никога досега не бе падал под 0,94 гола на мач. 

Междувременно Зинедин Зидан опита да замаже онзиденшния грозен скандал с Хамес Родригес. Както е известно, колумбийският халф напсува на майка треньора си, вбесен при смяната му в междинния кръг срещу Леганес. Френският специалист обаче контрира, че в съблекалнята няма никаква драма и той, както и колумбиецът, имат едни и същи цели. 

"Дали бих го сменил отново, разбира се. Няма никаква каша, това са нормални отношения между треньор и футболист. Винаги отминава. Вие какво мислите? Хамес и аз имаме едни и същи интереси. Важно е играчите да са наясно с онова, което се случва. Те са интелигентни и разбират моите идеи. Продължаваме напред заедно. Сега сме фокусирани изцяло към дербито с Атлетико", обясни Зизу.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация