Митов: Има един аспект в играта ни, който ме притеснява

12:49
Митов: Има един аспект в играта ни, който ме притеснява

Старши треньорът на Левски Николай Митов изрази притесненията си относно проблемите в атака на своя тим преди сблъсъка с Локомотив Пловдив. Двата тима ще се изправят един срещу друг в неделя, 9 април, от 17.30 часа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов” в среща от първия кръг на плейофите в Първа лига.


„Притеснява ме това, че трудно бележим. Не ме притеснява дали домакинстваме или гостуваме. И в двата мача, които загубихме като гости, отборът ни стоеше много по-добре. Давам ви пример мача с ЦСКА – в него се търсеше резултат, а и имахме малко късмет. Ако трябва да съм честен при последния ни мач, загубата от Черно море, в игрово отношение стояхме най-добре на терена в сравнение с предишните ни срещи. За съжаление не успяхме да се разпишем, което се оказа решаващо. Определено обаче една загуба не може да ме заблуди”, заяви Митов.


Относно проблемите със състава, той сподели: „Тази седмица на облекчен режим тренираха Костадиновм, Минев, Сашо Александров – централният защитник. Имаме два дни до мача. Надявам се да мога да ги ползвам. Но това го има във футбола. Де Ноойер също има проблем. Той е с контузия в ходилото. Вчера опита да тренира, но не се получи“.


Наставникът на столичния гранд сподели, че познава отлично силните страни на съперника и ще опита да ги изненада в неделя. „С моите колеги гледахме двубоя между Локо Пд и Лудогорец. Играем с двата състава последователно. Локо Пд разполага с добри изпълнители както в атака, така и в дефанзивен план. Ще опитаме да ги изненадаме. Камбуров е добър футболист, голмайстор е. Но във футбола вече и Меси не го пазят персонално”, коментира още той.


Митов призна и че в клуба вече са започнали работа по селекцията за следващия сезон. „Не чета много спекулациите, но работим и по селекцията. Съсредоточени сме в първенството, но се работи и в тази насока. И двете вървят едновременно“, завърши специалистът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация