Треньорски скандал след дербито Челси - Сити

10:28
Треньорски скандал след дербито Челси - Сити

Напрежение е избухнало след края на дербито между Челси и Манчестър Сити от 31-я кръг на английската Висша лига.


След края на сблъсъка е имало сериозни престрелки между треньорските щабове на двата клуба. "The Telegraph" съобщава, че по пътя към съблекалните на "Стамфорд Бридж" специалистът по физическа подготовка от Челси Паоло Бертели и масажистът на Сити Марк Сентори влезли в жесток скандал.


Двамата са спорили още по време на мача, но след последния съдийски сигнал конфликтът се разгорял с пълна сила. Стюарди са се опитали да разделят двамата, но безуспешно. През това време мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола вече се е бил прибрал в съблекалнята, но когато разбрал за случващото, се върнал.


Той се е опитал да уреди спора, но Бертели погнал и него заради невъздържаното му поведение по време на дербито. До ръкопашна схватка не се е стигнало, но разправията отнела няколко минути, преди страстите да бъдат укротени.


По време на драмата мениджърът на "сините" Антонио Конте е празнувал победата в съблекалнята на своя тим. Както е известно, Челси спечели с 2:1, правейки още една стъпка по пътя си към титлата.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация