Мората: Конте звъни на стария ми телефон

21:34
Мората: Конте звъни на стария ми телефон

Нападателят на Реал Мадрид Алваро Мората коментира по много интересен начин спекулациите, че мениджърът на Челси Антонио Конте го иска в състава си. Испанският национал заяви, че ако италианският специалист му е звънял по телефона, явно е набрал стария му номер.


24-годишният Мората се завърна на „Сантиаго Бернабеу“ през миналата година, след като прекара две много успешни сезона като играч на Ювентус. Алваро дойде в Торино през лятото на 2014, точно тогава, когато Конте напусна "Старата госпожа". Въпреки това обаче, привличането на нападателя бе станало по настояване на специалиста от Лече.


Самият Мората показа нагледно, че интересът на Челси – дали действителен или не – няма да го разсее в най-важния етап от сезона.


„Ако Конте продължава да ми звъни, явно го прави на стария ми номер, понеже нищо не е стигнало до мен“, каза Мората пред испанския ежедневник „АС“.


„Той няма да получи новия ми номер.“

 

„Чувствам се добре в Реал Мадрид и това е най-важното. Вкарвам, усещам се като важна част от състава и искам да продължа по същия начин. Не мога да говоря за следващия сезон, когато навлизаме в най-отговорната и тежка част от сезона“, каза още Алваро Мората.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация