Морати: Показахме уважение към Милан и спряхме да играем след почивката

15:34
Морати: Показахме уважение към Милан и спряхме да играем след почивката
Президентът на Интер Масимо Морати сподели, че тимът му не е искал да унижи Милан и за това е намалил темпото през второто полувреме на дербито между двата гранда снощи.

"Нерадзурите" разбиха своя съперник с 4:0, като след първите 45 минути водеха с 3:0, а след почивката срещата се доиграваше.

"Трябва да поздравя играчите, защото те не искаха да унижат своя противник и затова почти спряха да играят през второто полувреме. Трябваше да се борим през първите 20 минути, но след това изиграхме страхотен мач. Представянето на Диего Милито бе изключително, просто нямам думи! Самуел Ето’о също бе феноменален. Бях малко изненадан да видя Уесли Снайдер титуляр, но той се стара много и съм доволен от представянето му", коментира Морати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IvSsY
31.08.2009 00:52

ужас.... тфа не е отбора Милан, който познавам! "grishyta" виждам как играят- ако това може да се нарече игра... *sad* Интер чисто си се подиграха с нас ... Само не мога да се начудя на тоя Берлускони... изказа се на едно интервю, че Милан са били по-добри от всякога... тоя наред лие с главата забога !! *stop* *wonder*

grishyta
30.08.2009 19:12

щото падате от новия шампион на европа *smile* следи внимателно как играят

IvSsY
30.08.2009 18:34

Ебати подигравката *sad* Защо се ослабихме така бе ... Кака' ли беше целият отборрр *cry*