Реал Мадрид сгази Алавес на "Бернабеу" (видео)

19:08
Реал Мадрид сгази Алавес на "Бернабеу" (видео)

Реал Мадрид победи Алавес с 3:0 на стадион "Сантияго Бернабеу" в среща от 29-я кръг на Примера дивисион.


Главен арбитър на двубоя бе Хосе Санчес.


Още в 30-ата секунда домакините отправиха удар. Лука Модрич отне топката и Кристиано шутира без подготовка от 25 метра - прекалено високо. В четвъртата минута Бензема и португалецът комбинираха, но френският стрелец беше блокиран на дъгата.


В 11-ата Зидан трябваше да смени Рафаел Варан заради контузия. В игра се появи Даниел Карвахал, Данило мина отляво, а Начо се премести в центъра на отбраната.


В 16-ата номер 9 на "лос меренгес" завърши бърза атака със силен изстрел от дъгата, при който топката премина безопасно над гредата. Две минути по-късно Бейл се нагърби с изпълнението на пряк свободен удар и шутира встрани от далечната греда.


В 20-ата Каравахал взе решение да шутира от дистанция и прати топката в аут. В 25-ата Иско показа техника в наказателното поле и завъртя топката към далечния горен ъгъл - мерникът му изневери. В 27-ата Кристиано хитро преодоля шпагата на Гайска Токеро, португалецът навлезе в наказателното поле и предпочете да стреля от малък ъгъл и намери ръцете на Фернандо Пачеко.


В 31-ата момчетата на Зизу стигнаха до първи гол след полемично решение на страничния съдия. Бензема с мъничко беше в засада в момента на паса, овладя и подаде към Карвахал, който върна назад към французина и Карим отбеляза от десет метра с хубав изстрел от въздуха в десния ъгъл. С този гол Бензема вече има попадения срещу всеки отбор, срещу който е играл в Примера. В 45-ата Данило проби отляво и подаде към Бейл, който стреля ниско по диагонала и топката почти облиза гредата от външната страна.


Гостите от "Мендисороса" заиграха по-агресивно след почивката. В 47-ата съдията не видя нарушение срещу Касийяс, Тео Ернандес шутира, Дейверсон сложи главата си, но насочи неточно от шест метра. В 55-ата Роналдо оплете топката в мрежата, но секунди по-рано страничният рефер правилно беше вдигнал флага за засада.


В 57-ата Токеро центрира отдясно, а Дейверсон съвсем лекичко чукна топката и не й придаде точност. В 60-ата защитата на "лос меренгес" забрави за Едгар Мендес на втора греда. Номер 17 получи топката и шутира от въздуха, пращайки кълбото на сантиметри от гредата в аут, а крачка не достигна на негов съотборник да засече. В 67-ата Едгар центрира, а Дейверсон насочи с глава над напречната греда.


В 68-ата Зидан извади Модрич и пусна Матео Ковачич в опит да освежи халфовата линия и да спре устрема на съперника. В 70-ата гостите си изработиха поредна добра възможност - Ману Алехандро Гарсия прехвърли вратаря след удар с глава, но топката излезе в аут. В 74-ата Данило проби отляво и върна към Роналдо, който беше блокиран. Три минути по-късно Бензема проби фронтално и потърси Кристиано, португалецът се подготвки за удар от 18 метра, но не уцели топката.


В 83-ата Карвахал центрира трудна топка към втората греда и акробатичното изпълнение на Бейл беше обречено. В 85-ата мадридчани организираха бърза атака по десния фланг, Роналдо подаде към Иско в наказателното поле, който отбеляза страхотен гол от малък ъгъл. Номер 22 не позволи на вратаря да види топката, пласирайки я в близкия горен ъгъл - 2:0. В 88-ата всякаква интрига изчезна, след като Реал вкара и трети гол. Бейл стреля от фал, топката се отби от напречната греда и Начо добави отблизо с плонж - 3:0. Така бе оформен и крайният резултат.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
03.04.2017 08:49

Ба убихме ги от бой, а коментиращите са двама фенове на Барса, които говорят глупости ...

Banditos
02.04.2017 22:52

На тия калъфи този сезон половината голове им са нередовни,Трагедия

MaLkO_LuD94
02.04.2017 21:00

Имаше малко 1 метър засада при първият гол ама нищо за тези може ;)

djarata
03.04.2017 01:52

Тишо баце кво му обясняваш на лапето.Нека си коментира ,той само за това става..Мен ми харесва даже ,че някакви очилати коментират темата на отбора ми.Доказват ,че Реал ги вълнува повече.Аз що не ходя да коментирам темите на Барселона?Що то не са ми интересни ,гледам си моето.

tishowinner2
02.04.2017 21:23

С такъв коментар ставаш още по-смешен и доставяш удоволствие на хората, които го четат. + това си вредиш и на себе си като се излагаш и злобееш. Гледам футбол вече над 10 години и съм се убедил в 1 - фенове на Барселона и Манчестър Юнайтед НЯМАТ право да се оплакват от съдии.