Защитник на Дебрецен уби човек

14:00
Защитник на Дебрецен уби човек
Защитникът на Дебрецен Ласло Боднар е убил човек при пътен инцидент в Унгария. Футболистът, който вкара гол на Левски в първия мач от плейофната фаза на Шампионската лига на стадион "Георги Аспарухов", е блъснал с автомобила си велосипедист, съобщи официалният сайт на унгарския шампион.

34-годишният колоездач починал на място, докато Ласло Боднар е приет в болница с леки наранявания.

Наскоро защитникът подписа едногодишен договор с Дебрецен, въпреки че имаше предложения от клубове в чужбина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
30.08.2009 17:36

Tiger,съдебната ни система е пълен шит.Държавата отива на майната си със скоростта на поршето, с което оня изрод край морето остави на място 21-годишната белгийка.Чудно ли ти е защо Рабех не го вкарват в затвора,а Стависки си бърка в носа в чужбина ?

kobrata_kz
30.08.2009 15:52

Заради това убииство Махат дебрецен от групите и слагат левски на тяхно място *lol* *lol*

Kalinho
30.08.2009 15:24

това за побой не съм съгласен тогава бакшишите май са биле виновни а и не са се били *smile* битовия алкохолизъм не е престъпление иначе цяла България трябва да е подсъдима.

drummer
30.08.2009 15:16

Момчета напълно съм съгласен с вас. Наистина, до този момент, от страна на Юсеф Рабех имаме данни за доста извършени престъпления от.... всякакъв характер. Като се започне от побой, битов алкохолизъм, кражби на коли, в това число и опит за непредумишлено убийство, но не и убийство...?! Абе, както се казва в такъв случай, има думата, .......прокуратурата...?! *lol*

RangerSS
30.08.2009 14:53

Рабех досега не е убивал никого (изключвамеопита с ритник в стил Брус Ли към кофата на Алмейда),а Боднар е убил човек при каране с превишена скорост и т.н. Не вярвам да го пуснат тоя унгарец толкова лесно колкото онова леке Стависки.Ще поживеем и ще видим.

ultrablue1914
30.08.2009 14:43

drummer,понеже живеем в България,където всичко е възможно, присъдата за Рабех сигурно ще е подобна на тази на Ставински! Но аз мисля,че Унгария не е България в това отношение и затова там ще има справедливе присъда!