Ники Михайлов: Още мога да съм полезен

09:32
Ники Михайлов: Още мога да съм полезен

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов даде любопитно интервю за предаването "Арена Спорт" на БНТ.

"Вече отмина еуфорията от срещата с Холандия. Направихме добър мач за феновете, малко да се усмихнат хората. Показахме много добра игра в защита, много добре спазена тактическа дисциплина и убийствени контри. Това бе мнението и на треньора след края на двубоя", обясни стражът.

"Създадохме добро ядро и за пръв път от дълго време се чувстваме като отбор. Всеки от последните треньори искаше да изгради този колектив и има своя принос. Тук има доста хора, които пораснахме заедно и вече гледаме по друг начин на нещата и това помага на цялостното представяне на отбора. Този мач бе важен за мен от психологическа гледна точка. Знаете през колко контузии преминах в последните години.

Исках да с отърся от тази лоша серия", каза още Михайлов и коментира дали смята да смени клуба през лятото, когато изтича договора му с Мерсин.

"Аз бях във Верона когато Лъчо Танев т каза, че има оферта Фулъм за мен. Прибрах се България, беше неделя и на следващия ден трябваше д отида на медицински тестове в Лондон. Тогава обаче фулъм записа тежка загуба и изгониха треньора, така трансферът пропадна и се наложи спешно да си намеря нов отбор. Избрах Мерсин, защото познавам обстановката там. Направих 25 поредни мача, което бе най-важното. Мачът с Холандия дойде в перфектен момент, защото имах нужда от стабилен мач, за да видят хората, че още мога да съм полезен", завърши Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация