Трансферен часовник (30 август)

09:52
Трансферен часовник (30 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



18:14 часа: Ветеранът Мигел Анхел Ангуло напусна Валенсия и премина в Спортинг Лисабон, съобщиха от португалския отбор.


17:55 часа: Тотнъм ще опита да вземе в последния момент холандкия халф на Реал Мадрид Рафаел ван дер Ваарт.


17:31 часа: Италианският елитен Дженоа проявява много сериозен интерес към бразилския защитник на немския гранд Шалке Рафиня.


16:52 часа: Зенит и Пари Сент Жермен са договорили трансфера на Матея Кежман в тима от Санкт Петербург. Руският гранд ще вземе сръбския нападател под наем за 1 година, а сделката изглежда твърде изгодна, тъй като голмайсторът ще излезе без пари за новия си отбор.


16:26 часа: Ръководството на ЦСКА осъществи поредния си летен трансфер, след като привлече нападателя на Черноморец Бургас Мишел Платини.


15:55 часа: Ръководството на Барселона реши да даде под наем бразилския футболист Енрике на Расинг Сантандер.


15:21 часа: Италианският елитен Фиорентина готви оферта за централния защитник на Уест Хем Матю Ъпсън.


14:49 часа: Лацио се опитва да привлече защитника на Аякс Олегер Пресас. Каталунецът е юноша на Барселона и дойде в амстердамския колос през миналото лято. Според запознати, Аякс ще се съгласи да пусне централния бранител срещу 3,5 милиона евро.


14:14 часа: Нападателят на Барселона Ейдур Гудьонсен ще стане играч на френския Монако в понеделник, пишат медиите във Франция. Исландецът ще подпише договор за 2 години срещу 3 милиона евро на година.


13:40 часа: Треньорът на Интер Жозе Моуриньо призна, че харесва играта на нападателя на Лацио Горан Пандев и няма нищо против да го има в състава си.


13:19 часа: Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров заяви, че евентуалното привличане на Ричард Дън ще бъде от голяма полза за неговия отбор.


12:50 часа: Барселона подготвя нова оферта за капитана на Арсенал Франсеск Фабрегас.


12:34 часа: Ръководството на Портсмут възнамерява да се раздели със своя вратар Дейвид Джеймс.


12:16 часа: Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер започва офанзива за привличането на 15-годишния сръбски талант Велко Батрович.


11:59 часа: Фулъм ще направи нов опит да подсили състава си с нападателя на Ред Бул Залцбург Марк Янко.


11:41 часа: Анри Мишел се завръща на треньорския пост. Специалистът ще поеме египетския клуб Замалек.


11:07 часа: Според медиите в Италия, Лацио е на път да привлече халфа на Фиорентина Здравко Кузманович.


10:20 часа: От щаба на Манчестър Юнайтед са направили опит да отмъкнат халфа на градския съперник Стивън Айрлънд, разкриват английските медии.


10:05 часа: Защитникът на Челси Джон Тери, който пред това лято не се изкуши от милионите на Манчестър Сити, остана верен на "сините" и подписа нов договор с клуба.
Контрактът ще задържи бранителя на "Стамфорд бридж" до 2014 година.



09:33 часа: Полузащитникът на Торино Блерим Дземайли ще премине в Наполи до затварянето на трансферния прозорец.


08:47 часа: Нападателят на Черноморец Бургас Георги Божилов е в преговори с ръководството на Локо Пловдив за трансфер на "Лаута". Пловдивчани спешно се нуждаят от играч за върха на атаката си.


08:21 часа: Байерн Мюнхен проявява сериозен интерес към футболиста на Рома Йон Арне Рийзе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация