Жосе Моуриньо: Интер вече е различен отбор, по-добър и по-балансиран без Ибра

08:22
Жосе Моуриньо: Интер вече е различен отбор, по-добър и по-балансиран без Ибра
Жосе Моуриньо бе изключително доволен от играта, която неговият Интер показа при снощния разгрома с 4:0 срещу Милан в дербито на 2-я кръг от Серия А.

"Нерадзурите" започнаха сезона лошо с равенство 1:1 срещу Бари, но в мача с "росонерите" до голяма степен разгърнаха потенциала си.

" Интер е различен отбор от миналия сезон. И двата тима се стремяха да задържат топката и да владеят инициативата. След като вкарахме първия гол обаче всичко се развиваше в наше полза. Показахме съвсем различна философия в сравнение с последния сезон. Досега не бях виждал отбора да играе по този начин. Обичам да побеждавам, но също така обичам и красивия футбол. След слабия старт миналата седмица, сега се развихрихме, но така е във футбола – никога не знаеш какво може да стане утре. Отборът ни разполага с играчи, които могат да разиграват помежду си. Не бих казал, че първият гол е заучен, но като идея сме тренирали подобни положения с включване на халф", бяха първите думи на Моуриньо след срещата.

Португалският специалист смята, че отборът му е по-балансиран без Златан Ибрахимович, около когото се въртеше играта на отбора през миналия сезон.

"Ние имаме повече потенциал без Ибра. Отборът стана по-балансиран. Наистина имаме нужда от още малко време за сработка, но определено тази победа ще вдигне духа. Диего Милито направи страхотен мач с много движение и чудесни пасове. Имаме отлични нападатели", каза още Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
30.08.2009 16:23

Смешник си ти! Интер играха добре с Бари просто гостите се бяха затворили отзад и беше много трудно да бъде разбита защитата на петлетата липсата на концентрациа отзад им изигра лоша шега... между другото Моуриньо с това си исказване иска да намекне ,че направил голя удар със Снайдер обаче ти си толкова плосък ,че не го разбра *wink*

BOTEV1912_
30.08.2009 13:13

що ли не го каза тва след мача с бари *joking* смешник

biznesmen
30.08.2009 11:15

Няма какво да си говорим.Тази победа не я броя за съвсем истинска.С 10 човека от 40 мин. нормално да ни биете дори се радвам че е само 4:0 .Гатузо и Янкуловски са бахти и тъпанарите то да са толкова прости добре ама чак пък толкова...

Alcaida
30.08.2009 10:12

Специалния си знае работата *wink* Отбора ни наистина има нужда от сработване, много играчи се купиха, много схеми на игра се смениха. Този Интер обаче ще размазва всичко по пътя си, с нетърпение чакам мачовете между 2-та ми любими отбора (Барса и Интер)

Adrian000
30.08.2009 10:07

Добро включване и на Мунтари, а мача беше приключил още преди появата на Балотели и Виера ,защото Интер вече доиграваха мача според мен Жозе Моуриньо и неговите момчета пожалиха Милан в последните 15тина минути и дадоха заявка за Шампионкската лига!

Adrian000
30.08.2009 10:06

Исключителен Интер ето това искам да наблюдавам от любимците си един доминиращ и атрактивен отбор отличен мач за абсолютно всички в отбора Милито с 2 асистенции и гол Деан Станкович много стабилен в центъра и избухна в точния момент страхотен гол на сърбина, отлична игра на Ето'о заслужаваше да отбележи, феноменален Майкон в основата на дуспата с фамозния си пас и с едни прекрасен гол за това той е смятан може би за най- добрия десен бек във света! Защитата дори нямаше шанс да се изяви Самуел, Лусио и Киву се справиха с каквото можаха ,а ако не тях то Жулио Сезар си беше на мястото, отличен мач за Тиаго Мота отличен с прекрасен гол жалко ,че се контузи дано няма нищо сериозно, отличен мач и за капитана Хавиер Санети един уникален футболист ,който играе на всякаде ,където му кажеш свърши много черна работа в средата на терена. Прекрасен дебют на Уесли Снайдер няколко страхотни шута и мал шанс само му попречи да отбележи един гол шедьовър, много активен с отлични пасове.