Вили Вуцов: Това бе най-добрият ни мач

20:15
Вили Вуцов: Това бе най-добрият ни мач
Наставникът на Славия Велислав Вуцов заяви след загубата на своя тим от Левски с 1:3, че въпреки поражението е доволен от играта на своя тим, като според него "белите" са се държали равностойни на шампионите.

"Въпреки загубата, която е много неприятна, аз смятам, че моя отбор стоеше равностойно на Левски на терена и дори мога да кажа, че това е най-добрият мач, който изиграхме от началото на сезона. Знаех силните страни на Левски и не мога да си обясня защо след като говорим предварително за тези неща, те не се получават на терена. Бях наблегнал на това, че вратарят на "сините" Георги Петков, когато хване топката, бързо я вкарва в игра и в повечето случаи тя отива по-напред и Левски успяват да организират бързи контраатаки. Именно от такава грешка стана първия гол за шампионите още във 2-а минута. В 47-а минута допуснахме втора груба грешка, на която отново бях наблегнал преди мача, а именно, че от статични положения защитниците и дори самият вратар на Левски търсят директно офанзивните си играчи, които изкачат зад гърба на бранителите на съперник и вкарват доста голове. По този начин и Зе Соареш отбеляза второто попадение. Дюлгеров допусна един доста фрапантен пропуск, тъй като изкочи сам срещу вратаря, нямаше около него футболисти на Левски, получи добре топката и имаше достатъчно време да си спре топката, да си я нагласи и да вкара. Той обаче прибърза с подаването. Не мога обаче да му се сърдя, защото това му е първия мач от началото на сезона. Третата грешка, която допуснахме бе отново в невралгичната зона, а именно крилата на "сините". Бях наблегнал на тяхната бързина, но не успяхме да се противопоставим и Николай Димитров ни отбеляза третия гол. Жалко е, че при 2:1 имахме добри възможности да изравним, но като че ли не ни стигна хъс, желание и мотивация да изравним резултата", коментира Вуцов.

Специалистът добави още, че е спокоен за поста си и че президентът на тима Венцислав Стефанов е поздравил в съблекалнята момчетата за добрата игра. Вуцов уточни още, че със Стефанов си говорят редовно по телефона и ако босът на "белите" е имал намерение да го сменя, то той е щял досега да му каже за това.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ultrablue1914
30.08.2009 13:04

по принцип наистина са най-продажният отбор,но в момента толкова си могат *wink*