Борислав Хазуров дебютира за Локо Мездра срещу ЦСКА

18:11
Борислав Хазуров дебютира за Локо Мездра срещу ЦСКА
Локомотив Мездра ще бъде първият тим, който ще се изправи срещу ЦСКА, след като "червените" се класираха за Лига Европа, отстранявайки отбора на Динамо Москва.

Старши треньорът на Локомотив Войн Войнов поздрави "армeйците" за успеха им и сподели за предстоящото гостуване:

"Надявам се да се представим добре и да се получи здрав мач, който да е приятен за наблюдаване. ЦСКА е един класен отбор, но и ние не сме за подценяване."

Проблемите, с които трябва да се справи Войнов са свързани с центъра на отбраната, особено след като капитанът Предраг Пажин е наказан за две срещи. Другият централен бранител Станимир Господинов също изтърпява наказание. Вероятно Даниел Моралес отново ще играе в центъра на отбраната, но този път ще си партнира с младежкия национал Милчо Макенджиев, който се завръща в игра след като пропусна миналата среща. В групата попада новото попълнение на "железничарите" - нападателят Борислав Хазуров. Юношата на Пирин Благоевград ще направи официален дебют с екипа на мездренчани.

Отборът от Мездра е отседнал в хотел "Родина" в София, като ще проведе две тренировки - днес от 17:30 часа и утре сутринта в 10:00 часа.

Групата на Локомотив Мездра за мача с ЦСКА:

Вратари: Йордан Линков, Христо Иванов;

Защитници: Николай Христозов, Даниел Моралес, Милчо Макенджиев, Здравко Станков, Цветан Зарев, Мартин Дечев;

Халфове: Виктор Софрониев, Димитър Петков, Майкъл Тевия, Страхил Попов, Анатоли Тодоров, Страти Илиев, Любомир Тодоров, Владислав Узунов

Нападатели: Исмаил Иса, Абудрамане Бамба, Борислав Хазуров, Боян Гайтанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация