Интер ще бие Милан, смята Ибрахимович

17:25
Интер ще бие Милан, смята Ибрахимович
Бившият играч на Интер Златан Ибрахимович вярва, че тимът на Жосе Моуриньо ще спечели дербито с Милан тази вечер.

Шведският нападател, който бе основна фигура в състава на италианския шампион преди да отиде в Барселона смята, че "нерадзурите" са по-силни от "росонерите" и без него.

"Мисля, че Интер ще спечели мача, защото е по-силен от Милан", сподели Златан, който все още не е решил дали ще гледа двубоя по телевизията.

Ибра каза още, че Интер завинаги ще остане в сърцето му и отборът ще му липсва.

"Радвам се, че съм в Барселона. Този отбор е дори по-силен от Интер. Но "нерадзурите" завинаги остават в сърцето ми. Всички там ми липсват. Бранка, Морати, съиграчите, дори хората от персонала. Поздравявам ги от сърце. Те се държаха добре с мен и ми липсват. Моуриньо? Също и той", каза още шведският нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
29.08.2009 18:59

Angel_Dust ти си доста глупав. Няма да ти обеснявам защо без това неможе да разбереш.

Angel_Dust
29.08.2009 18:57

Пич, нужно ли е да си пиеш кафето с някой, за да виждаш какъв човек е???
Аз харесвам Ибра като голаджия...освен всичко друго той има превъзходен нос, присъщ за Балканите*smile*))
Просто ми е малко...как да го кажа...малко ми е като Кристиано - обича да го обожествяват...нямам нищо лично, а и не бих могъл да имам срещу играч от такава класа, произлязъл от нашите земи...(не от Швеция...даже ми е супер-смешно като си представя, че е ШВЕД

TigerJK
29.08.2009 18:41

нормално е да има симпатии към Интер, все пак е играл там доста време :> а не знам ти от къде го познаваш като човек, да не си пиете кафето заедно или преценяваш хората по изказванията им за футболни мачове *smile*

Angel_Dust
29.08.2009 17:45

Ха-ха-ха, оставаше да каже, че МИЛАН ще бият...Ибра е велик футболист, но като човек си е малко мижитурка...Обаче това няма никакво значение - да вкарва в БАРСА му пожелавам!!! А на МИЛАН пожелавам да опровергаят Ибрахимович довечера!!!