Барса рухна на "Риасор" (видео)

19:14
Барса рухна на "Риасор" (видео)

Депортиво Ла Коруня победи Барселона с 2:1 на стадион "Риасор" в среща от 27-я кръг на Примера дивисион.


Главен съдия на двубоя бе Давид Фернандес.


Каталунците установиха териториален контрол върху срещата. Акциите на гостите от "Камп Ноу" обаче бяха по-скоро опознавателни и не завършваха с удар. Първата опасност се появи пред Марк-Андре тер Стеген в деветата минута: Хоселу шутира от 19 метра въпреки съпротивата на Жерард Пике - в ръцете на вратаря. В 19-ата Арда Туран открадна топката на тъчлинията, Меси центрира в наказателното поле, но топката беше прекалено висока за Луис Суарес. В средата на полувремето започна да вали силен дъжд.


Две минути по-късно Лео се обърна между четирима съперникови футболисти в центъра и атакува фронтално. Серхио Бускетс потърси аржентинеца, той свали с глава за Луис Суарес, който отново подаде към Меси, но номер 10 беше блокиран при удара. В 25-ата Хавиер Масчерано успя да избие топката току пред Селсо Борхес в наказателното поле.


В 28-ата Луис Суарес изпусна сам от чиста позиция след центриране от пряк свободен удар. Две минути по-късно Андре Гомеш се освободи в наказателното поле и реши да потърси атракцията вместо асистенция - стреля от малък ъгъл към далечния горен ъгъл - доста неточно. В 35-ата Серхио Бускетс изпъкна с превъзходен извеждащ пас към Сержи Роберто. Героят от сряда вечер напредна смело, но успоредното му подаване беше пресечено от Херман Лукс.


В 39-ата след центриране отляво Хоселу отправи топката много точно към далечния долен ъгъл, но Тер Стеген плонжира и изби. След изпълнението на корнер Масчерано не успя да изчисти, а Тер Стеген опита да улови вместо да избие, изпусна топката и притичалият Хоселу отблизо реализира - 1:0. В 42-ата Пике овладя в наказателното поле след корнер, но изрита топката над гредата.


"Лос кулес" отвърнаха на удара малко повече от минута след началото на второто полувреме. Денис Суарес центрира отдясно, защитник изпревари Пике, но сервира топката на Луис Суарес, който шутира мощно към близкия ъгъл - 1:1. Ударът на уругваецът беше без подготовка от около девет метра. В 49-ата Бускетс откровено задържа Карлес Хил пред наказателното поле, но офанзивният футболист продължи да тича, след което се строполи. Съдията прецени, че няма нарушение.


В 53-ата галиският тим изгради силна контраакция. Хоселу по-скоро беше в засада, незабелязана от страничния рефер. Той пое топката отдясно и центрира към Фажир, който шутира и топката се отклони леко от крака на Сержи Роберто. Съдията странно реши, че това е аут. В 57-ата Меси изстреля мигновено топката от дъгата - прекалено високо. Шест минути по-късно Депор създаде нова светкавична контра. Тя завърши с атрактивен силен удар от въздуха на Хоселу от 20 метра - Тер Стеген внимаваше и улови.


В 70-ата Денис Суарес получи много добра топка отляво в наказателното поле, но провали усилията на своите с много слабо центриране. В 74-ата Алехандро Арибас нямаше късмет, след като тресна гредата при удар с глава след корнер. Домакините изпълниха нов корнер, като този път Алекс Бергантиньос отбеляза с глава на втората греда - 2:1. Гостите искаха нарушение в нападение срещу Жорди Алба, но не го получиха.


В 80-ата Сержи Роберто центрира остро на първа греда, Луис Суарес чукна топката от шест метра, но Лукс се намеси. Останаха съмнения за засада, макар че реферът не вдигна флага. В 83-ата Пике не съумя да овладее в наказателното поле, а там дебнеше и Хавиер Масчерано. В 91-ата Меси стреля неточно при удобен пряк свободен удар.


Барса остава лидер във временното класиране с 60 точки. Реал Мадрид е на втора позиция с пункт по-малко и два мача в аванс.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikibeckham
13.03.2017 16:26

Не видях Айтекин в състава на Барса. Да не би да е контузен?

Hitchhiker1902
13.03.2017 17:36

Няма картотека за Ла Лига. Предпочетоха Клос-Гомес и Майенко...

Gopcho
13.03.2017 09:10

Няма какво да се лъжем, нямаме футболисти с характер, какъвто имат в реал, специално този сезон, след глупавите трансфери на Енрике и неговата посредственост. В реал всички са футболисти с характер и знаят какво могат да обърнат всеки мач. Не знам дали има отбор в момента, който да е спечелил повече мачове от реал този сезон след като са позволили първи да им отбележат. Нито Д.Суарез, нито А.Гомеш, нито Роберто играещ като десен защитник или пък Алба, който само може да бяга(не може да се сравнява с Марсело). Не е извинение, но и терена беше лош. Когато получим гол изпадаме в транс, а когато реал допуснат играят като ужилени.

Hitchhiker1902
13.03.2017 17:40

Мне... Имате футболисти с характер, и Меси, и Суарес, и Иниеста, че и Пике са от хората, които могат да вдигнат отбора, да обърнат мач, да озвереят, когато трябва. Защо напоследък са бездушни - може би Енрике има пръст, не знам...

Ivan017
13.03.2017 02:37

Когато съдията е честен... в кръга на шегата разбира се, но вие все пак давайте палци надолу! *joking**erm*

deeppurplehaze
13.03.2017 01:17

Е като ги няма съдиите от ШЛ, които да им помагат се вижда що за стока за Барса...

Banditos
13.03.2017 01:09

пиша от телефон и се извинявам за правописните грешки

Banditos
13.03.2017 01:08

след такъв обрат на псж и то мач с интензивна игра мога да кажа че след това е доста трудно да дадеш всичко от себеси и е нормално след мача да са по слаби само тези които са играли футбол дълго време или са тренирали знаят за какво натоварване става въпрос камоли като те гледат милиони и разчитат на теб. ...... така че такива тъпи изказвания са излишни

Bitten
13.03.2017 00:51

Тука като влезна и ми трябват само пуканките, щото всичките сте във филма много сериозно. Едните говорят за требъл, като са до никъде още, а другите дават нова дефиниция на термина 'хейт'. Голям майтап от където и да го погледнеш *lol*

shifter_fd
12.03.2017 22:37

До коментар [@comment 1956828] от [@user kiril_kovachev]:

Щом ти си казал - ОК.
Да са живи и здрави "отборчетата" *wink*

Barca_Kahn
12.03.2017 21:55

До коментар [@comment 1956813] от [@user shifter_fd]:

След като Барса е отборът с най-технични и креативни нападатели и след като Барса е отборът, който се опитва да влиза с топката във вратата. След като Барса е отборът, който владее топката средно по над 65% на мач. Не виждам нищо не логично в тази статистика. Нормално е когато си постоянно в наказателното поле на противника да бъдеш фаулиран.

kiril_kovachev
12.03.2017 21:54

До коментар [@comment 1956813] от [@user shifter_fd]:

е за 5 зеона и за 6 месеца едно и също ли е бе приятел ? За Барса са 47, за Реал 44, за Севиля 39 итн.. Сега да те питам забелязваш ли нещо до тук ? Дали това не са отборите практикуващи най-атакуващ футбол ? Когато прекарваше 65% от мача в чуждото поле и създадеш много ситуации и реално се случва нещо в наказателното поле, естествено, че ще имат повече дузпи от Майорка ???
Вие сте изключително бавни, такава злоба изпитвате.

А да не говорим, че това е супер сухата статистика. Когато гледаш всички мачове на даден отбор тогава може да кажеш нещо по темата.

До тук не съм намесвал Реал, но тъй като те са другия доминант в Ла Лига, в дългосрочен план не забелязвате ли че цифрите си приличат ? Абсурдно е да се говори за подкрепа както от феновете на Барса, така и от тези на Реал.

Много не я разбирате тази игра..

shifter_fd
12.03.2017 22:12

С Barca_Kahn си преписвате един от друг ли? Честно казано, не ми дреме нито за Реал, нито за Севиля, нито за Лорка, Еркулес или Сабадел. Аз просто си копирам статистика, пък вие си правете каквито изводи искате. Онзи ден си четох комплексарски мнения на фенове по случай 6:1, а днес всички се мъчите да оспорите това колко много ви помагат съдиите...нито съм хейтър, нито съм антифен, а просто човек, който иска да се наслаждава на футбола...но джентълмени, вие сте заблудени, ако си мислите, че с такава порнография, като онази в сряда, съществува неутрален фен, който може да нарече резултата "подвиг". Толкова много пари играят във футбола, че създаването на СуперЛигата ще е единственото удачно нещо, което УЕФА може да направи. Това много ще помогне на неутралния фен да си мечтае да гледа отново финали като Милан - Ливърпул, Борусия Д - Ювентус, Ман Юн - Байерн М. А всяка година се гледа все едно и също тласкане на едни и същи отборчета към финала на ШЛ, което вече стана дори противно...пък вие си говорете за владеене на топката и офанзивни тактики колкото си искате - реалността е съвсем друга. *wink*

kiril_kovachev
12.03.2017 21:47

До коментар [@comment 1956758] от [@user ComsteR]:

Дежурна дузпа - 4 за сезона. За справка Виляреал имат 8, Реал - 7, Атлетико -6, Ейбар - 6 и тн

GaLaxY94
12.03.2017 21:41

Интересно ми е сега какво ще е им оправданието тцтцтц *sad*

Barca_Kahn
12.03.2017 21:52

Просто не могат да преживеят факта, че отстранихме ПСЖ. Всички ни бяха погребали след първият мач, но ги изненадахме неприятно и още не могат да го преживеят.

kiril_kovachev
12.03.2017 21:45

Оправдание? Не! Причина - да. Играхме слабо. Никой не може всеки мач да печели, а вие от Реал М. най-добре знаете как излизат на нож всички отбори срещу Барса и Реал. В Ла Лига лесно гостуване твърде рядко виждам. По каква прични всички се заяждате ?

Barca_BG
12.03.2017 21:28

Чесно не мога да повярвам, че съществуват дебили като chelsea_bs и j_mourinho. Аве ологофрени коментирайте си вашите средняци, какво сте тръгнали да ми обяснявате какво била Барса без този или онзи. Барса следващите 100години никъде да не играе, вашето жалко отборче пак няма да може да я мине по успехи.

Barca_BG
12.03.2017 23:07

Е то аз по принцип рядко нападам или обиждам някой, обаче ми писна под всяка статия (не само в статии за Барса, а и на други отбори) да чета дебилните коментари на тези два индивида. Няма проблем някой да критикува Барса, но нека поне да е обективна критиката.

stefanBG111
12.03.2017 22:53

Не им обръщай внимание на такива дебили, на които само Барса им e в устата. Те само знаят да хейтват и обиждат, да си гледат своя отбор ако наистина са фенове, но явно са някакви мутирали същества, заради такива олигофрени стават кавгите.

Reyes_de_Europa
12.03.2017 21:22

Както и очаквах след подаръците с ПСЖ сега съдийството на мачовете на Барса ще се гледа под лупа и по-трудно ще се дават дежурните дузпички, пък и делфина днес не е играл, а той е водещия клоун на цирковата трупа. Щом и техния съдия Борбалан не пожела да помогне значи е явно наплашен.
Иначе е добре тия дето повтарят че в Испания има два отбора, да видят че и така наречените слаби отбори съвсем не са слаби. И вчера Гранада изпуснаха Атлетико, Бетис, Депортиво,Малага и Алавес измъкнаха сума ти точки от Барселона, Лас Палмас направи два равни на Реал, слабата Валенсия ни би. Въобще не се ли подходи сериозно към всеки мач следва сурово наказание.

RMCF_1902
12.03.2017 23:45

Не искам да хейтвам, но просто няма как да не отговоря на тази провокация.Еми пич то ако не бяха съдиите и вие нямаше да сте на 1/4 финал в ШЛ ама...

Barca_Kahn
12.03.2017 21:43

Вие тихо че, ако не бяха съдиите вече щяхте да сте извън борбата за титлата.

kiril_kovachev
12.03.2017 21:38

Чакай малко, успокой се. За какви дузпи ми говориш, за 27 мача има отсъдени 4 дузпи в полза на Барселона. Не се ли усещаш, че това което казваш е меко казано нелогично. Ти го изкарваш сякаш Барселона няма как да спечели мач без съдията, аз съм направо удивен. Борбалан каталунски съдия не знам си какво, какво говориш бе, човек ? Вие ме изумявате.

Chelsea_bs
12.03.2017 20:48

До коментар [@comment 1956795] от [@user Banditos]:

Пред фалит сте заради заплатите и бонусите на МСН. Затова и останалите ви играчи са средна класа. Нямате пари за други. Защо ви бутали после. Ама че сте тъпички Фарселончета.

kiril_kovachev
12.03.2017 21:46

Ми не ги гледай като са средна класа бе.. Барса са слаби и посредствени, окей - няма да споря. Гледай челси тогава *wink*

Banditos
12.03.2017 20:43

Терена стана кофти за нашия стил на игра, отделно сме с човек по-малко (Гомеш) и едно нещо не разбирам - защо след като с ПСЖ играхме перфектно с топката по земята, днес отново се върнахме към тези постоянни центрирания в наказателното, при които 99,9% губим топката и не създаваме никаква опасност?!? Нито имаме играчи добри в играта с глава, нито имат нужната височина да се надскачат със защитниците, нито имат усета да се позиционират добре... Толкова е очевидно, че центриранията не водят до нищо и въпреки това не спираме да ги правим. Въобще не хващам логиката на Енрике!
Иииии така си продължихме до края на мача и логично загубихме точки. Който от Барса вземеше топката и отново я изсипваше в наказателното, където естествено винаги я губехме...... Днес все едно излезе друг отбор със съвсем друг стил на игра от мача с ПСЖ!

komara92
12.03.2017 20:38

Когато съдията свири коректно,лъсват каталунските палячовци *smile*

Barca_Kahn
12.03.2017 20:42

Я пий една Загорка и лягай..

Gopcho
12.03.2017 20:35

Получим ли гол първи, рухваме, за всичко това е виновен треньора. Гомеш отново титуляр, както през всички мачове през сезона, които бяха загубени или равни. Енрике е като олигофрен, така и не си взе поука! Може би дойде тъкмо навреме тази загуба, да може да се осъзнаят. Първенството е повече от интерено.

Ordinary
12.03.2017 20:15

Съдията нещо не си е свършил работата в този мач. Вероятно ще остане безработен.

ogi999
12.03.2017 20:01

Не знам дали фенските пристрастия пречат на феновете на Барса да видят голата истина, че отбора не е във форма, играчите са застаряли, няма мотивация за игра в лидерите....с една дума молете се пак да не се паднете с Байерн защото много ще боли....за шампионата беше ясно още одавна, че нямате никакъв шанс да се конкурирате с Реал.

macolata
12.03.2017 20:00

Бахти жалкия отбот а сега ми кажете , че мачовете не се купуват тоя измислен отбор ако не е съдията всеки път са ебахти мишоците никва идея и класа в играта им кръгли 0 горките . Аз само не си обяснявам как обръщат отбор за 1 милярд и им вкарват 6 гола а не могат да бият обор който се мъчи да се спасява ще ти еба и тото отбора насран !!!!

Barca_Kahn
12.03.2017 19:45

Дами и господа в момента гледате филмът ''атаката на мишките''. В сряда по-ниски от тревата днес надигат пак глава.*lol*

Chelsea_bs
12.03.2017 19:48

След Меси така ще ви секнат подпиранията и спонсорите, че ще се озовете до положението на Парма.

1map
12.03.2017 19:25

Трябваше да им дадат 3 дузпи и 10 минути продължение ,че да могат да обърнат ,тук в случая Уефа би трябвало да накаже съдията за грешката.

j_mourinho
12.03.2017 19:25

Няма дузпа + червени картони, няма и победа.УЕФАлона...

RMCF_1902
12.03.2017 19:24

С оглед на показаното през целия мач победа за Депор е закономерна.

jedadaq
12.03.2017 19:24

Не съм гледал мача, но според това което прочетох в статиите и в коментарите, из другите сайтове, Барса са се изложили сериозно.
Надявам се на една победа, макар и минимална от страна на Реал довечера. *smile*

BarcaLeo
12.03.2017 19:23

да не ви пука сезона те първа започва барса с требъл *cup**cup**cup*

j_mourinho
12.03.2017 19:20

Няма помощ от съдията, няма и победа.Жалка гледка!

BarcaLeo
12.03.2017 19:19

с загуби от такива отбори титла не се печели 11 статисти и гения Енрике

Barca_Kahn
12.03.2017 19:19

Заслужена загуба. Бледа игра с нищо не показахме, че заслужаваме да спечелим. Липсата на Неймар се усети а Меси беше трагичен днес. Този сезон с всички сили се мъчим да подарим титлата на Реал.

Chelsea_bs
12.03.2017 19:17

Няма Айтекин, няма победа. Няма титла.

kiril_kovachev
12.03.2017 21:43

44 дузпи ???????????????????????? Имаш предвид 4, нали ? В Ла Лига има цели 11 отбора с повече отсъдени дузпи. Вие сте адски неадекватни, как приказвате просто нямам думи.

shifter_fd
12.03.2017 21:04

Ми хляб и сол ще е докато се залъгвам, че това е отбор.

Barca_Kahn
12.03.2017 20:12

Не бе обещавам ти следващият път, когато бием ще плачем в твоя чест. Викаш за малко да ядеш пържоли ама ше ядеш хляб и сол а хахаха.

shifter_fd
12.03.2017 19:57

Скрийте се всички подобни, боготворящи един бездарен отбор, в който ако играта на един футболист върви, то и целият отбор "играе". Дори един мач след поредната УЕФАлона сага не можахте да си вземете. Сега вече трябва да ви е ясно, че просто не ставате без съдийски подпирания. През 2009-а мижитурките ви прецакаха кариерата на един доста добър съдия (б.а. Йовебро), сега и тази на Айтекин. Вместо оня ден да бяхте застанали зад честта си (която в интерес на истината изобщо нямате) и да кажете, че съдията яко ви е помогнал, вие всичките лекенца противни си веехте знамена с "6:1". Веднага в следващия мач отново показахте, колко не можете да биете без съдии и дузпи...и какво чудно има в това, че някаква част от хората казват, че английското е по-интересно първенство...? Ми как няма да е?Когато ми покажете един отбор от ВЛ, за който от август до март месец са били свирени 44 дузпи, тогава може и аз да кажа, че английското не става за нищо. Просто приемете факта, че сте си бездарни без съдиите и край на терзанията ви. И това не го казва фен на малко отборче, а човек, които замалко да спечели 25 000 крони с 10 крони залог!!!!!!!! Но просто трябваше да си знам, че не става тоя отбор.

Barca_Kahn
12.03.2017 19:49

Знаеш ли какво става, когато махнеш Абравмович от Челси ? Махаш им историята.

Chelsea_bs
12.03.2017 19:43

Хаха, сменяш темата веднага. Виж положението на Челси преди Абрамович, виж вашето преди 2006г. Един слаб и безпомощен средняк без шансове за каквото и да е, за разлика от Челси.

Barca_Kahn
12.03.2017 19:41

Феновете на малките отбори сте така, чакате да се издънят големите за да разберем че ви има .

Chelsea_bs
12.03.2017 19:31

Челси се самоиздържа *smile* Не сме като вас пред фалит заради заплатите на МСН и бонусите им.

BarcaLeo
12.03.2017 19:21

*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* верно

BarcaLeo
12.03.2017 19:20

по скоро неймар

Barca_Kahn
12.03.2017 19:20

Няма Абрамович, няма ви на картата. *joking*