Митов: Загубихме заради едно заспиване при статично положение

17:29
Митов: Загубихме заради едно заспиване при статично положение

Наставникът на Левски Николай Митов остана разочарован от загубата на “сините” с 0:1 от Берое.


Старши треньорът смята, че тимът му е имал превес през по-голямата част от срещата, но защитата е заспала при едно статично положение, което е коствало загубата.


“Едно заспиване на статично положение е причината за загубата. Пазехме зона при корнера, но допуснахме грешка. След това имахме превес, но това е игра на голове. През второто полувреме играхме само в тяхната половина. Те реално имаха само едно положение. Още след мача с ЦСКА-София казахме, че има много работи за изчистване. Има много неща във фаза атака, защита, които трябва да подобряваме. Искам Левски да играе агресивен и печеливш футбол. Сега започваме да работим за мача с Ботев. Отиваме за да победим. Не трябва да допускаме грешките, които допуснахме”, каза Митов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cenitel88
16.03.2017 01:46

Издигнат си от фракции и празноглави фенове ...това не е нашия левски ...в нашия левски има стил визия добра атака и разгром над другите отбори...дори виждам че класата която притежаваме в защита някъде е изчезнала ...защото гола който вкара райнов никога нямаше да се случи миналата година ние бяхме безпогрешни във въздуха и това ми харесваше това беше моят левски при стойчо стоев...