Джамбазки: Проблемът ни е, че вкарваме малко голове

21:50
Джамбазки: Проблемът ни е, че вкарваме малко голове

Старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки сподели впечатленията си от гостуването на ЦСКА (1:2) в 24-ия кръг на Първа лига. 

 

„Дали е положителен този резултат? Не е, щом сме загубили. Опитахме да окажем съпротива, на моменти се получаваше. Опитваме се да извлечем максимума от нашите футболисти. Някои играят на различни позиции. Искаме за плейофите да застопорим една група от 14-15 човека, които да изнесат тези плейофи. Опитахме, имахме някои ситуации, но ЦСКА е по-класният отбор.  

 

Мисля, че ситуациите за головете им са малко дискусионни. Дочувам, че има доста съмнения за засади при техните голове. От моята позиция не мога да преценя, трябва да гледам повторение. Не искам да споря. Казах на момчетата - идваме да играем футбол освободено, по-бързо да играем с топката, да ги пресираме на моменти. 

 

Да, създадохме положения, но си имаме и нашите слабости. В средата на терена по-добре трябваше да играем, имаше и доста брак в защита, играехме с доста изритани топки.  

 

Дали не действа демотивиращо изказването ми, че играем контроли до плейофите? Не, просто искам момчетата да се освободят. Защото всеки мач влизахме припрени. Мисля, че засега има някакъв ефект, ще видим по-натам. Дава се шанс на тримата вратари, на почти всички момчета в отбора.

 

Конкурентите? Изравнени са силите - който допусне по-малко грешки и си оползотвори положенията, той ще победи. При нас проблемът е, че малко голове вкарваме”, коментира Джамбазки пред „Диема Спорт”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация