Арсенал върна петодивизионния Линкълн в реалността (видео)

21:45
Арсенал върна петодивизионния Линкълн в реалността (видео)

Приказката за полупрофесионалния отбор на Линкълн Сити във ФА Къп приключи с тежка загуба от Арсенал. Скромният тим от петото ниво на английския футбол инкасира пет беозтветни гола при гостуването си в Лондон и се сбогува с турнира на четвъртфиналите. 

 

Артилеристите поведоха в резултата в самия край на първото полувреме, когато Тио Уолкът най-сетне проби бетонната защита на противника. В 53-ата минута Оливие Жиру покачи на 2:0, а 5 по-късно Люк Уотърфол си отбеляза автогол и преднината на топчиите стана класическа. 

 

В 72-ата минута Алексис Санчес се разписа за 4:0. Крайният резултат оформи Аарън Рамзи в 75-ата минута. Така Арсенал се класира за полуфиналите на турнира и стана вторият отбор след Манчестър Сити, който ще търси място на финала на "Уембли".

 


All Goals & Highlights HD - Arsenal 5-0 Lincoln... by livescoreIn

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mesut_Ozil11
12.03.2017 15:34

За съжаление ние само такива отбори можем да връщаме в реалността.

holigan4e
12.03.2017 16:36

Просто БМ могат да бият много отбори по този начин *wink* Арсенал не е лош клуб. Винаги са в топ 4 и всяка година играят в ШЛ.

sensea
12.03.2017 00:49

Браво ! Венгер май си връща формата ... А !? Ако вземете ФА къп да не му треснат договор до 2030....

CFC_H_A_Z_A_R_D
11.03.2017 21:52

Срещу такива скромни отбори е лесно.Защо не си дадоха такъв зор срещу Байерн???То е ясно,че мача беше за Арсенал обаче не беше нужно да си го изкарват на тях една победа 2:0 беше достатъчна.

Amateur2018
12.03.2017 09:54

Не съм много съгласен с мнението ти. По-скоро бих казал, Байерн защо ги разгромиха във вторият мач с 1:5!? Вкараш два гола, съперникът с човек по-малко, водиш с 7:1 общ резултат при оставащи половин час до края... ами спри се. Съгласен съм и с EdgarYY - Арсенал си дадоха зор във вторият мач срещу Байерн и резултата го показваше докато не останаха с човек по-малко, когато рухнаха. Така или иначе, такива "спирания" не ми харесват. Когато един отбор е по-силен от другият, ами биеш до дупка и това е. Заслужил си, ще си жънеш успеха и удоволствието покрай него. Теб те разгромяват - ще си носиш срама и унижението и това е! Феърплея се показва по друг начин. Особено пък при Арсенал ситуацията е доста чувствителна точно сега. Ако бяха били само с 2:0, тогава пък всички фенове щяха да кажат "Мдааа, Арсенал са в мега-дупка щом тези аматьори не успяха да разгромят на собствен терен". Така че, и така, и така в тази ситуация. Аз лично не виждам нищо погрешно с тази разгромна победа. Честито да им е!

EdgarYY
11.03.2017 22:38

Дадоха си много по голям зор срещу Байерн.Горовя за 2-рия мач.