Стамен Белчев: Пак направихме много пропуски

21:06
Стамен Белчев: Пак направихме много пропуски

"Напълно заслужена победа, макар че имам претенции към нашите футболисти." Това каза Стамен Белчев след победата на ЦСКА над Монтана с 2:1 на "Българска армия".

 

"Има още какво да се желае. За съжаление пак направихме многобройни пропуски, а вратаря на съперника - герой в мача. Лошото е, че не можем да си реализираме положенията", каза треньорът на червените след успеха над последния в класирането.

 

"Може би имаше и известно подценяване, от което се опасявах. Има още много какво да се желае като организация на играта, контрол върху топката, скорост при атаките и печелене на единоборства при статични положения", сподели още той.

 

За многото промени сред титулярите: "Дадох възможност с по-малко игрови минути да играят днес, така че не съм очаквал чудеса. Има още много какво да се желае."

 

За Кирил Десподов, отчел се с гол и асистенция към Кевин Меркадо: "Доволен съм от желанието му, а и това на Меркадо. Двамата имаха проблеми и е нужно да не избързваме с включването им в игра. Нещата трябва да стават постепенно."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация