Митов: Доволен съм от разговора със Спас Русев

15:11
Митов: Доволен съм от разговора със Спас Русев

Наставникът на Левски Николай Митов обяви, че младият вратар Николай Кръстев, който направи фантастичен мач срещу ЦСКА София, отново ще бъде предпочетен пред Божидар Митрев. 20-годишният страж ще започне мача с Берое от първата минута.

 

Левски победи, но не впечатли срещу ЦСКА София? "Аз също искам да видя повече от отбора. Всеки мач и всяка тренировка работим, за да се подобряват нещата. Ще направя всичко възможно това да стане."

 

- Писмото на ветераните? "Играчите се запознаха с написаното от тези легенди на Левски. Мисля си, че това ще им помогне още повече. Те знаят в коя съблекалня се намират. Надявам се, след прочетеното да стъпим на мястото, което ни приляга, като игра и отбор. Говорих със Спас Русев, но това са неща от нашата кухня. Аз съм доволен и обнадежден. Положително съм настроен след разговора", сподели Митов, който обяви Берое за един от най-добрите отбори в групата.

 

"Запознат съм с качествата на Берое. Това е един от добрите отбори, въпреки че не се намират в предните позиции в класирането. Имат дълбочина в състава и разполагат с класни изпълнители. Мен ме интересува нашия отбор. Ние отиваме с единствената мисъл за победа. Аз съм наясно със състава. Тримата контузени вече тренират с тима, но днес ще решим дали някой от тях ще играе. Наясно съм със състава горе-долу, но все пак имаме още една тренировка, за да го решим на 100%. Николай Кръстев ще пази", сподели треньорът, който коментира ситуацията в тима, където има много изтичащи договори на футболистите му."

 

"Не искам да коментирам този въпрос. Първо има много време до май месец и е нормално да искам да се запозная напълно с футболистите. Разчитам на всеки един от тях. Трябва ми малко време. Виждам се всеки ден с главния скаут Георги Чиликов, но е рано да говорим каквото и да е било. Освен това не е коректно да говоря с други играчи, които нямат договор с Левски."

 

Може да отидат другаде, ако се забавим до май? "Има го и това, но на три дни тренировки не е колегиално да взимам крайни решения. За футболистите говоря", сподели бившия треньор на Септември София."

 

"Ще видим в неделя какво сме направили за тази седмица работа. Работим върху много неща", завърши Ники Митов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fred_duffy
12.03.2017 19:14

да си жив и здрав,още 100 години Левски да водиш