Стоичков готов да стане помощник-треньор на Барса

13:37
Стоичков готов да стане помощник-треньор на Барса

Българската футболна легенда Христо Стоичков не крие мечтата си да бъде ръководна фигура в любимия си клуб Барселона. Старши треньорът на "лос блаугранас" Луис Енрике обяви, че си тръгва през лятото и на "Камп Ноу" търсят нов наставник. Сред кандидатите е мениджърът на Евертън Роналд Куман, който също бе част от "Дрийм тийма" на Йохан Кройф. "Да бъда помощник на Куман в Барса? О, би било прекрасно", отвърна Камата на въпрос в Маями, цитиран от "Cadena SER". 

 

Митичният номер 8 взе участие в събитие по представянето на предстоящия приятелски мач между Барса и Реал Мадрид на 29 юли в Маями. "Отивах към телевизията. Спрях колата, защото се развълнувах много от гола на Сержи Роберто. Радвах се като всеки един фен", разказа той за емоцията си. " Барселона направи всичко възможно за обрата. Много хора казваха, че е невъзможно. Шарлатани от Мадрид също ръмжаха, че е невъзможно", сподели Ицо.

 

"Имаме най-добрата публика в света, най-футболисти в света и най-добрия треньор в света. Не може да се иска повече от един шампион, който знае как да се бори и как да печели. (...) Който и треньор да дойде в Барса, може да е спокоен. Пушиш си пуричката, а момчетата се забавляват и играят", каза още Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Good0ne
11.03.2017 21:46

Съмтаймс люн, съмтаймс уин... Вери гуд!

Betinfinity
13.03.2017 14:44

Важното е, победите да преобладават!*lol**cup*

Good0ne
12.03.2017 16:54

Фърст парт- вери гуд! Секънд парт- айм но лайк! *lol*

vurtop
12.03.2017 12:18

Евритайм уин! Вери гууд!!