Верати: Дано всички в отбора си научим урока

11:37
Верати: Дано всички в отбора си научим урока

Полузащитникът на ПСЖ Марко Верати каза след загубата от Барселона с 1:6, че силно се надява всички в отбора да намерят сили да се възстановят от поражението. Той също като капитана Тиаго Силва обяви, че главния съдия Даниз Айтекин няма вина за отпадането на тима от Шампионската лига. 

 

Барселона си заслужи класирането на четвъртфиналите. Те започнаха с много силна преса първото полувреме и не ни беше никак лесно. След почивката започнахме да играем по-добре, но допуснахме трети гол. Това трябваше да ни подейства като червена лампичка”, каза той. 

 

„Голът на Канави ни успокои. Размених няколко думи с футболисти на Барселона и те признаха, че едва ли ще успеят да спасят мача. Но допуснахме три гола за пет минути – това е нещо, което не е възможно да се обясни. Това е футболът. Никога няма да забравя този мач.  

 

Дано всички в отбора си научим урока. Дано намерим сили да се изправим. Всеки е повече от разочарован. Загубихме с 1:6. Съдията няма никаква вина. Ние сме изцяло отговорни са случилото се”, добави Марко Верати пред L'Equipe.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shits_happens
09.03.2017 17:47

Отбор, който не може да победи Лудогорец у дома си, определено няма място сред най-голямите, може би при Копенхаген в Лига Европа..*cup*