Специалния: Трудно ми е да повярвам, че трябва да играем на този терен

13:34
Специалния: Трудно ми е да повярвам, че трябва да играем на този терен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази тревогата си от състоянието на терена, на който неговият отбор трябва утре да играе в първия 1/8-финален двубой от Лига Европа срещу Ростов. Португалецът призна, че е споделил притесненията си с делегата на УЕФА и напомни, че е отказал да играе на подобен терен по време на предсезонната подготовка в Китай.


Специалния отказа да коментира наказанието на Златан Ибрахимович и разкри, че шведът утре ще вземе участие в двубоя.


Трудно ми е да повярвам, че трябва да играем на този терен, ако това изобщо може да бъде наречено "терен". Не знам с какъв състав ще излезем. Не знам дали Хенрих Мхитарян ще играе. Наистина не знам. Трябва да помисля много сериозно, защото очаквах нещо, което е по-годно за игра. През лятото отказахме да играем на подобен терен в Китай, но изглежда ще се наложи да го направим тук.


Размених няколко думи с джентълмена от УЕФА. Когато му изразих своите притеснения, той само ми каза, че играчите са застраховани и ако нещо се случи, няма проблем", заяви Моуриньо.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Superbia
09.03.2017 11:49

Ако мисли, че това е зле, да отиде да види "Тича" есенно време !

vasil74
08.03.2017 20:29

на тоя все нещо му е виновно.....съдята,стадиона,публиката,времето,тоя ,ония сега терена,утре осветлението.....няма угодия.

cfc93
08.03.2017 20:20

Моу е прав, здравето на футболистите трябва да бъде по-важно от резултат в дадена среща, като нямат качествен терен, който отговаря на изискванията да ги пращат да играят в Москва или където другаде има нужните условия за качествен футбол от 21 век.

Ordinary
08.03.2017 16:19

Моу поне ще има с какво да се оправдае като паднат от Ростов.

razbira6tia
08.03.2017 14:39

На подобни терени допреди 25год. се играеше всяка седмица ама Моу откаде да знае тои никога не е бил футболист.Терена е цвете сравнение с това какво представляваше Сан Сиро стадиона на колосите на италиянския футбол Милан и Интер в началото на 90те.Сегашните глезанковци вземащи по един милион на месец че и нагоре все ще намерят от какво да се оплакват.

lilikoli
08.03.2017 14:42

само да ти напомня, че не сме 90те, а сме 2017. Иначе Моу да се фокусира върху мача, а не терена *nerd*