Ангел Червенков е новият треньор на Литекс

13:58
Ангел Червенков е новият треньор на Литекс
Ангел Червенков е новият треньор на представителя на "А" футболната ни група Литекс. Преговорите със специалиста, работил в шотландският Хартс и ЦСКА, приключиха. Червенков започва работа в понеделник. В неделното домакинство срещу Монтана Литекс ще бъде воден от треньора на дублиращия отбор Петко Петков, съобщиха от щаба на "оранжевите".

Ангел Червенков пристига в Ловеч със собствен екип.

"Надяваме се Червенков да ни изведе от сложната ситуация в която попаднахме, и да класира Литекс за евротурнирите следващото лято", заяви вицепрезидентът на ловчанлии Андон Димитров.

Както е известно вчера Станимир Стоилов подаде оставка като треньор на Литекс, след като "оранжевите" отпаднаха от БАТЕ Борисов в плейофите за влизане в груповата фаза на турнира Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Go6oSeXa
29.08.2009 14:42

armeiche хахаха евалата приятел така се смея на твоя коментар, че просто неѕнам хахаха *joking* HRISTO YOVOV(PURVIQ 4OVEK IZPRATIL TOPKA V KOSMOSA) *lol* *lol* ххахахаха Kalinho остави го си пише квото си иска негово право си е *wink*

Kalinho
29.08.2009 14:39

armeiche колко човека трябва да ти го кажат, че си прост и умствено изоставащ, че да вземеш някакви мерки *smile* коментара ти няма никаква връзка със статията а и никой ама никой не го интересуват твойте глупости *wink*