Апокалиптично! Чудото е факт! Барса обърна и елиминира ПСЖ (видео)

23:47
Апокалиптично! Чудото е факт! Барса обърна и елиминира ПСЖ (видео)

Отборът на Барселона игра в напълно различна светлина при домакинството си на ПСЖ след катастрофалния за каталунците първи мач в Париж и успя да пренапише както своята история, така и тази на турнира Шампионска лига. Лос кулес спечели на "Камп Ноу" с 6:1, като този резултат се оказа достатъчен за заличаване на пасива от четири безответни гола след събитията на френска земя. Така с общ резултат 6:5 от двата мача Барса се класира за четвъртфиналите на най-престижната европейска клубна надпревара.

 

Двубоят в каталунската столица започна по повече от обещаващ начин за Блаугранас. Тимът на Луис Енрике поведе в резултата още при първата си по-сериозна атака. Това се случи в 3-ата минута, когато Луис Суарес се възползва от некоординирани действия между защитниците и вратаря на ПСЖ и с удар с глава прати топката зад голлинията. 

 

В 10-ата минута Хавиер Масчерано стреля мощно, но неточно. В ответната атака парижани имаха сериозни претенции за дузпа за игра с ръка на Масчерано в наказателното поле, но главният арбитър Дениз Айтекин подмина ситуацията. 

 

В 15-ата минута Юлиан Дракслер извърши нарушение в гръб срещу устремилият се да нахлуе в наказателното поле Лионел Меси и получи жълт картон. Последвалото изпълнение на прекия свободен удар на петкратния носител на Златната топка обаче мина над напречната греда на вратата на Кевин Трап. Малко по-късно Неймар пробва късмета си с диагонален удар, но топката влетя на сантиметри от целта.

 

Нарушение на Курзава срещу Рафаел покрай наказателното поле позволи на Меси да изпълни нов пряк свободен удар по посока към вратата на Трап, но този път изстрелът му се спря в построената пред него стена. В 28-ата минута Иниеста шутира силно от сериозна дистанция, ала отново високо над целта.


Футболистите на ПСЖ така и не успяваха да изтласкат съперниците си малко по-назад. В една от редките атаки на парижани през първото полувреме, Моура заложи на силен удар от далечна дистанция, но прати кълбото право в ръцете на Тер Щеген. В 35-ата минута Суарес се озова на чудесна стрелкова позиция в наказателното поле. Уругваецът обаче не успя да овладее топката в точния момент и тя му избяга малко встрани, а последвалият му шут се спря в прегръдката на Трап.

 

В 40-ата минута защитата на френския шампион отново се пропука фатално. Курзава си отбеляза нелеп автогол след акция на Иниеста на основната линия и така Барса поведе в резултата с 2:0.

 

Втората част на мача започна по същия начин. Още в самото начало след почивката Барселона получи право да изпълни много спорна дузпа след съприкосновение между Муние и Неймар. Първоначално главният рефер не уважи претенциите на каталунците, но получи указание от допълнителния си помощник и посочи бялата точка. Зад топката застана Меси, който направи преднината на своя тим класическа.

 

Играчите на ПСЖ отговориха с най-опасната си атака от началото на мача. В 51-ата минута Дракслер центрира към Кавани, който обаче нацели гредата. Възпитаниците на Унай Емери все пак отвърнаха на предизвикателството, създавайки още няколко положения, едно от което бе реализирано от Единсон Кавани в 62-та минута.

 

Каталунците обаче показа дух и характер. Историческата драма настъпи в заключителните минути. В 88-ата минута Неймар покачи на 4:1 от пряк свободен удар, а три по-късно върна надеждите на своя тим да сътвори чудо, този път разписвайки се от дузпа за 5:1. В последната минута на даденото от съдията петминутно продължение резервата Серхи Роберто вкара за 6:1 и феновете на Барса по трибуните на "Камп Ноу" избухнаха в сълзи и радост.

 

Така Барса сътвори невиждан обрат и се класира за четвъртфиналите на турнира.

 


Barcelona VS Paris Saint Germain PSG | 6-1 All... by reddefutbol

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
10.03.2017 01:09

Дори да е продукт на черно тото, този мач беше срам за футбола. След гола на Неймар в 88-та минута футболистите на ПСЖ нямат навързани успешни четири паса. Тъжно ми стана единствено за Унай Емери. След последния съдийски сигнал се разплака- може би, малко хора са видели това около цялата еуфория. Някои казват, че Барселона е отбор, подпиран от съдии. Не ми харесва да коментирам решенията им, защото понякога колелото се завърта и за нашия клуб се говори така. Някои ситуации са очевидни, други са очеИЗВАДНИ...

Масчерано си призна, че е нарушил правилата срещу Ди Мария. Това му прави чест. Забелязал съм, че този футболист не е спохождан от късмет. Никой играч не би се чувствал добре, когато автоголовете му са повече от отбелязаните голове, но присъствието му на терена е от ключово значение за каталунците...

Ще видим какво ще се случи с жребия. Формата на някои от нашите играчи не е оптимална, което ме навежда на мисълта, че можем да претърпим евентуална загуба от Барселона на ¼ финал. Загубите винаги тежат, но когато е от каталунците, е по- различно...

j_mourinho
09.03.2017 20:00

До коментар [@comment 1956415] от [@user gordon_shumway]:

''които още утре ще бъдат забравени!'' ти на това ли се надяваш?Всички да забравят с какъв срам и позор сте спечелили мача?Или се надяваш никой да не помни поредните съдийски тесли.Сами си се затапвате.

Barca_Kahn
09.03.2017 19:11

До коментар [@comment 1956412] от [@user j_mourinho]:

Просто те е яд, че Барса пише история а твоят отбор го няма на картата.

j_mourinho
09.03.2017 19:57

Няма какво да напишат и започнаха да въвличат и ''моя отбор'' в спора.Ахх жалка работа.

gordon_shumway
09.03.2017 18:36

Добре бе, хейтърчетата на Барса. Хайде аз ще си го кажа като толкова го искате - 2-те дузпи си бяха спорни, така е.
Но извинявайте УЕФАлона, зверска подкрепа от съдиите??? Чудно кой мач сте гледали и дали не сте гледали само второто полувреме.
Ами вие защо не си свалите хейтърските очила и да погледате пак първото полувреме и 2-те неотсъдени дузпи за Барса, които си бяха 100%-ови?
Ами спестените картони за ПСЖ?
Тогава не бяха ли същите ръководители в УЕФА?
Значи когато отменят 2 чисти дузпи за Барселона всичко е ок, но когато ни свирят спорни дузпи сме УЕФАлона.
Ами аз честно казано предпочитам да не ни бяха дали тези 2 дузпи второто полувреме, а да ни бяха свирили тези 2-те чистите от първото.
Тогава резултата от първото полувреме щеше да е 4:0 минимум и на всички ни е ясно, че изобщо нямаше да се случи тази инфарктна победа, защото щяхме да ги бием с поне 3 гола разлика!
Тогава на Барса нямаше да се налага да се оголва и да позволява на ПСЖ да прави опасни контраатаки, а щяха да играят спокойно и резултата щеше да е най-малко 7:0.
Така че преди да си отваряте големите усти и да казвате, че сме УЕФАлона и че сме заслепени, първо вие погледнете реално на нещата, свалете хейтърските очила и ще видите, че всъщност ощетения отбор беше Барселона!!!

j_mourinho
09.03.2017 18:26

До коментар [@comment 1956391] от [@user stefanBG111]:

Няма лошо, че са ви поздравили.И аз бих го направил, но при честна победа, а не измислени дузпички и 20 минути продължения.Айде успех занапред.

Slivnishkigeroy
09.03.2017 16:41

Още преди двата мача си мислех: "Ех, дано ПСЖ да прекрати лошата серия от отпадания на 1/4-финалите. Дано отпаднат и по-рано, за разнообразие".

BarcaLeo
09.03.2017 16:31

До коментар [@comment 1956363] от [@user ComsteR]:

не виждаш ли, че го бута като айтовски коч, сред пехливани и му удря упорния десен крак

simi91
09.03.2017 16:14

До коментар [@comment 1956363] от [@user ComsteR]:

Всеки път може някой да се подхлъзва и да спъва противников играч в наказателното поле. Ей така, без да иска. А съдята да не свири дузпа, щото е неволно. Окей, ще кажете, че и всяка топка може да бъде спирана с ръка прилепена до тялото. Но за тази прилепена до тялото ръка си има правило. Точно, ясно и отчетливо, което всички знаем. А за другото, няма. Както казах по-надолу, да, Неймар търсеше контакта, но това бе по-логичното в случая. Получи се препречване от страна на Муние. Много пъти сме виждали да се отсъждат дузпи, след като играч е потърсил контакта.

simi91
09.03.2017 19:16

Явно ти си по-кьорав. Погледни внимателно какво съм написал - Неймар търси контакт. Никъде не съм написал, че Муние е действал умишлено. А, ако Неймар беше тръгнал да прескача или заобикаля, атаката отиваше по дяволите!

ComsteR
09.03.2017 18:25

Ти кьорав ли си, Неймар имаше два възможности да мине през Муние, в ляво и в дясно, но той си се натресе като ученичка на х*й съвсем целенасочено, видеото го доказва, контакта го търси Неймар не Муние или топката. Кажи ми нещо за дузпите във ваша вреда, които бяха подминати за пореден път, и всеки неутрален фен ще ти каже, че пародията с Челси се повтори.

Barca_Kahn
09.03.2017 16:02

До коментар [@comment 1956363] от [@user ComsteR]:

Човече това е дузпа по всички правила на играта вземете ги научете вече. Къде има правило, че когато някой се е подхлъзнал не трябва да му се свири нарушение покажи го да го видим ? Какво да направи Неймар как да играе с топката когато оня му лази в краката ? Ми те да вземат всички да налягат в наказателното и да не се влиза там а ? В мача има 2 спорни ситуации но тази със сигурност не е от тях.

4ever_barca
09.03.2017 15:48

Няма такава емоция, такава радост, такъв мач и такъв отбор ! Играхме сърцато до последната секунда и с малко късмет нещата станаха ... Успех за напред. *beer*

orton95
09.03.2017 14:41

Истина е, че Барса играха с много вяра и хъс. Истина е, че имаха едва 7 точни удара и ако не бяха тези 2 дуспи които цял свят и още само около 1 милион повторения доказват, че същност няма дуспа то този резултат нямаше как да се получи. Вярно направиха чудо, но това чудо е с много въпросителни. Не знам само защо феновете на Барса не се държат като истинки мъже и не признаят, че не заради наистината хубавата игра на отбора продължават, а заради двете подарени дуспи и спестената такава на Масчерано.

BarcaLeo
09.03.2017 14:26

кучетата си лаят, кервана си върви успех на вс. отбори в ШЛ очертават се яки 1/4 барса:лестър байерн:реал юве:сити дортмунд:атлети

j_mourinho
09.03.2017 14:32

*joking* няма какво да напишеш и измисли ''кучетата си лаят, кервана си върви'' ахх колко сте забавни.

j_mourinho
09.03.2017 13:57

До коментар [@comment 1956334] от [@user BarcaLeo]:

Това, че ви казвам истината не означава, че ме е яд за нещо.Вече и мнение ли не мога да изказвам по даден въпрос?

j_mourinho
09.03.2017 18:24

Приятелю вие ли сте най-добрите?Не ме карай да се смея.

Teemo
09.03.2017 15:54

Саше, знам, че повечето сте на принципа: Щом е в наша полза няма проблем. Погледнато от друг ъгъл обаче това не е правилно и справедливо, защото един ден няма да е във ваша полза и писъците ви ще са оглушителни. Не ми се влиза в излишни полемики относно този мач. Изобилството от съмнителни ситуации отсъдени без ясна причина във ваша полза и признанието на Масчерано са достатъчно доказателство за съдийските грешки, които ви класираха напред.

SonOfTangra
09.03.2017 15:05

кви грешки на съдията бе? Грешката беше при втората дузпа, други грешки на съдията нямаше, но грешките са част от играта. Ебахти мрънкалниците. Като свирят в полза на реал или челси не мрънкате толкова......... Ама те хората са го казали: "Най-добрите са най-мразени"

Teemo
09.03.2017 14:54

Жалко, че няма един истински фен сред тези на Барселона, който да излезе мъжката и да признае, че победата им не е напълно заслужена и без грешките на съдията нямаше да стигнат до обрат. Вместо това феновете на Барселона се чудят как да обидят хората, които недоволстват от поредната победа дошла от грешки на съдията. Колко от грешките на съдията са случайни и умишлени дори не коментираме.

j_mourinho
09.03.2017 14:12

Масчерано призна: Направих дузпа срещу Ди Мария. Дори вашите играчи си признават, че съдията им е подарил мача, но вие продължавайте да си пишете измислените глупости.

BarcaLeo
09.03.2017 14:10

няма как да направиш 50 атаки и да не те спънат поне 2 или 3 пъти в пеналта, дузпи имаше свапи бепите очила, и продължението е коректно

j_mourinho
09.03.2017 14:05

Хахахахах можеше и да го призная, но измислените дузпички и добавените времена за да може Парца да вкарат гол ме накараха да не го казвам това нещо.Смешното в случая е, че наистина се мислите за велики.

BarcaLeo
09.03.2017 14:02

трудно ли да е признаеш и да кажеш евала барса велики сте такива мачове няма да се повторят и след 10 поколения

BarcaLeo
09.03.2017 13:49

май те е доста яд че барса се класира, и че пренаписва истирията, споко вие може да сте пък първия отбор с две поредни ШЛ топка

BarcaLeo
09.03.2017 13:43

и 2те дузпи бяха 100% ви не се излагай те, защитника плонжира като Лечков прес 94 и спъва неймар, нарушението срещу суарес, ритане в десния крак и натискане с ръка

Teemo
09.03.2017 13:33

Постигнатото като резултат от Барселона е феноменално и тук спор няма. Това обаче не бива да замъглява и изключва очевидните грешки на съдията в полза на Барселона.
Дузпите определено са пресилени и би било интересно да се разбере колко от тях щяха да бъдат свирени, ако отборът не се казваше Барселона. Бяха спестени два червени на Неймар и Суарез. Пике също беше за картон при едно нарушение срещу Кавани, а вече имаше жълт. Гледам Масчерано си е признал, че е извършил нарушение за дузпа срещу Ди Мария, а беше последен в защитата, което значи червен картон и всичко за Барселона приключваше.
Може да са малки детайли, но когато се натрупат изглежда гнусно за неутралните фенове.
Въпреки това след 10-15 години ще се помни само резултата от мача и тук идва грешката на ПСЖ с тяхната страхлива игра.
Нормално е феновете на Барселона да се радват и да не им пука колко честно е постигната победата. За радост в такива ситуации трябва да се знае, че съдбата все някога си връща за всичко нечестно на този свят. Един ден подобно нещо ще се стовари в обратната посока върху феновете на Барселона и тогава те ще изпитат същото чувство за несправедливост!

simi91
09.03.2017 13:17

Мачът започна чудесно. Груба грешка в защитата на ПСЖ, от която се възползва Луис Суарес по най-пълноценния начин. Ранен гол, който положи основата на евентуалния обрат в общия резултат. Лично аз подскочих от стола от радост. Усещах, че мачът ще бъде специален. Последваха доста скучни минути, в които вярата до голяма степен (поне у мен) започна да се изпарява, защото не се случваше нищо съществено. До 40-тата минуа. Този път недоразумение в защитата на ПСЖ.Първо, Маркиньос действа по-зле и от български защитник, докато Иниеста, в опита си да върне топката някъде към дузпата, се превърна в асистент на автогол. Но Андрес си е майстор! Реагира светкавично и заобиколен от защитници просто чукна топката, а неориентираните парижани създадоха поредната глупост. 2:0, вярата отново се засили. Оставаха още 45 минути. За толкова време вече бяхме вкарали 2. От друга страна, силно се съмнявах, че ПСЖ ще допуснат още 2 толкова елементарни гола. Така завърши полувремето. Бях адски обнадежден и радостен от развоя на мача.
2-рото полувреме започна по образец на първото. Една, втора атака и хоп, дузпа. Избухнах. Като видях как Муние залита и пада в краката на Неймар закрещях за дузпа! Когато видях реакцията на главния рефер, която показваше, че няма да отсъди 11 метров наказателен удар, направо излизах от кожата си. И точно в този момент видях как допълнителния рефер до вратата на ПСЖ се е приближил и е обиколен от няколко наши играча. А когато видях, че главният съдя се затичва към тях, разбрах, че ще отсъди дузпа. Започнаха повтроенията. Загледах се в тях. Муние се подхлъзна в опита си да стартира бързо към топката. Загуби равновесие и се сгромоляса на пътя между Неймар и топката. Да, Ней потърси контакта, искаше да има контакт, можеше да го прескочи. Но, ако беше тръгнал да прескача, атаката отиваше по дяволите. Докато се обърне да поеме топката, вече щеше да има 3-ма в бяло около него. Подкрепям съдиите за отсъдената дузпа изцяло! И така, Меси застана зад топката. Стиснах всички пръсти на ръцете до побеляване. Затворих очи и... 3:0! Отново радост за мен и всички фенове на Барса и хора, които подкрепяха отбора тази вечер. Надушвахме чудото. Оставаха над 40 минути за още поне един, или евентуално два гола.
След това обаче нещо се случи. ПСЖ някак взеха инициативата и направиха няколко много силни минути. В буквално следващата си атака можеха да ни съсекат. Гредата, която удари Кавани, беше златна! Не знам какво щях да почувствам, ако веднага, след като се бяхме върнали вече в борбата, ПСЖ бяха вкарали. Е, в 51-та минута не успяха. Но в 62-рата разбиха всички надежди в мен, честно! След гола на Кавани не вярвах, че с тази игра, която Барса показваха, имаме сили и късмет за нови 3 гола. Минутите започнаха да текат адски бързо, а сериозни положения пред вратата на Трап липсваха. От горе на всичко коментарите на Борис Касабов ме разяряваха допълнително, но това е отделна тема. Някъде към 80-тата минута реших да сменя канала за пръв път, откатко е започнал мачът. Исках да видя другия мач дали има интрига. Видях 3:0 за Борусия и поне за тях бях спокоен, че продължават. Мислех да ги оставя тях, но нямам идея какво ме накара да пусна пак Барса и ПСЖ. Може би малки частички надежда и вяра бяха останали живи все още, не знам. Когато в 88-та минута Неймар застана зад топката, за да изпълнява прекия свободен удар, бях сигурен, че ще стреля директно. Феноменално изпълнение! Няма да забравя никога, как Борето Касабов замлъкна за 2-3 секунди, сякаш си глътна думите. Хахаха Страхотно! 4:1 и имахме 2 минути + продължението за още 2 гола. Не ми се струваше сериозно някой да го вярва. Но застанах пред телевизора и започнах да се моля на ум, просто ей така, нещо да се случи и някак си да паднат 2 гола във вратата на ПСЖ. Когато Меси подаде към Суарес в 90-тата минута, видях как уругваецът се отскубва и си казах мислено "ГОЛ". Точно в този момент си пролича, как парижанчето посяга с ръка към Суарес и вторият падна. Не мислех, че съдията ще даде дузпа, тропнах с ръце по масата, затворих очи и започнах да псувам. И в следващия момент чух Боренцето да казва златните думички - "това е дузпа". *lol* Скочих от стола с невярващи очи и затаих дъх. Честно казано, като видях, че Неймар ще я бие не ми минаха добри мисли през главата, но му пожелах всичкия късмет на света. А когато реализира, чух от блока срещу моята сграда радостните викове на поне 5-6 човека. Уникално. Започнах да следя колко ще е продължението. Да се чудя ще има ли време за още едно голче. Когато видях 5 минути продължение си казах ''това е каталунската вечер''. Секундите препускаха адски бързо. Нарушение в дясно от вратата на Трап. Меси ще центрира, а в наказателното на ПСЖ дори е влязал и Стеген. Викам си ''ся остава тоя му*льо, след като спаси на Кавани 1в1, да вкара и гола на победата в последните секунди''. Е не стана така, но вратарчето ни изигра много важна роля след това. Изгубена топка, мисля, че беше от Масчерано (както винаги) и добре, че Тер Стеген се връщаше и пое топката. Защото иначе футболиста на ПСЖ оставаше сам да пробяга половината игрище и го чакаше празната врата на Барса. Последва поредното грубо нарушение и то имено срещу Стеген. През ума ми започнаха да минават мисли за онзи финал от 1999-та между Ман Ю и Байерн с головете в последните секунди. Исках и аз да изживея тази емоция, но с моя любим отбор. И след последвалата атака това се случи. Топката летеше, центрирана от Неймар по великолепен начин. Когато видях как 3-ма в червено-синьо са сами зад бялата защита очаквах, че ще вдигнат засада. Някой там протегна крак, чукна топката, която прелетя над Трап и попадна в мрежата. Не разбирах все още какво се случва - има ли гол, няма ли гол. Чак когато видях радостта на Серхи Роберто, който тичаше към тъч линята осъзнах. 6:1! Магия. Емоция. Радост. Щастие. Гордост. Изпитах най-голямата гордост с този отбор. Толкова се зарадвах на гола на Серхи, че му простих всичките издънки досега!
След края на този толкова луд мач, изпълнен със страхотна драма, екшън, съдийски и игрови грешки, обрати и сълзи, мога само да пожелая на всеки един фен да изживее тази емоция, която изживяха всички каталунци снощи! Това е най-хубавото от футбола. Независимо какво се е случило, кой е прав и кой крив, най-важното е да видиш от любимия отбор с подобна вяра и борбеност до последната секунда! Не ме интересува историята, която написа Барса. Не ме интересуват физиономиите на хората, които писаха Барса пътници. Не ме интересуват подмолните коментари, че пак сме подпряни. Съдийските грешки не означават подпирация. Но навлизаме в друга тема, а целта на коментара ми е да опиша как се чувстваше един фен на Барселона снощи! Най-важното е, че продължаваме към 1/4 финалите след невероятно измъчена победа, макар и с огромна доза късмет.

Red_Manc
09.03.2017 13:05

Честита победа на Барса над арабския проект !

Tearstained
09.03.2017 12:33

ПСЖ ( или Пейзже, както коментираше Касаба) сами са си виновни за тази катастрофа. След урока, с който показаха как може да се надиграе Барса, сега направиха точно обратното. Нормално е, когато оставиш Барселона да играе 90 минути пред наказателното ти поле, да получиш поне половин дузина голове...
Да, вярно е, че имаше доста спорни отсъждания. И двете дузпи за мен, не бяха дузпи. Първата дори не беше свирена, както и трябваше, но помощника се намеси. Колкото и пъти да гледам повторението, Муние се спъва и пада, а Неймар си връхлита отгоре му. Няма умисъл в действието. Това е като играта с ръка на Пике в наказателното поле по-късно в мача - отблизо е и няма умисъл. При втората дузпа си имаше откровена симулация на Суарес, за която трябваше да получи втори жълт картон. Дори Касаба, който си е отявлен фен на Барса, си мрънкаше под носа и не беше сигурен какво да каже за това...

Иначе страхотни голове на Неймар и Серхи Роберто.... особено този на Неймар. Класата си е класа! Първия гол си беше грешка на Трап - това тръгване за топката и после връщане назад, е най-голямата грешка за един вратар. Липса на опит просто.... Втория гол пък беше след грешка Курзава... или по-скоро липса на късмет.
Както и да е... всичко вече е в историята. А Барса отново пише история! И то съвсем заслужено. Раздадоха се до край, вярваха и го направиха! Невъзможното! Никога не съм бил техен фен, но не мога да не призная класата им! Най-добрия отбор през последното десетилетие! И днес го показаха отново!
А ПСЖ могат само да съжаляват, че не бяха поне на половина толкова смели, колкото бяха в Париж. Със страх големи битки не се печелят. Срама си остава за тях...

BarcaLeo
09.03.2017 13:11

Борето Касабов мрази барса, Сокачев ги боготвори жалко че го изгониха, какви ли бисери щяхме да чуем от него снощи при този паметен за барса мач

SonOfTangra
09.03.2017 13:02

как няма да навръхлита като е на скорост Неймар и няма как да избегна ситуацията, тва си е спиране на атака в наказателното поле откъде да го погледнеш, макар и неволно, колко пъти са се свирили дузпи за игра с ръка в наказателното макар и неумишлено, но нарушението си е нарушение.

Barca_Kahn
09.03.2017 12:41

Стигнах до там че Касабов е фен на Барселона и съжалих, че съм тръгнал да ти чета коментара хах.

crip1
09.03.2017 12:38

Касабов е фен на Байерн и отделно харесва Реал.

j_mourinho
09.03.2017 12:32

Браво на УЕФАлона.Снощи беше направено всичко необходимо да продължат.Като започнем от измислени дузпи до извънземни продължения и смешно свирени фалове в полза на съдийското отборче.Който е заблуден и твърди, че това е ''класа или някакво чудо'' по-добре да спира хапчетата или да излиза от филмите.Това е гавра с футбола и с феновете на този спорт.Жалко, наистина много жалко.

j_mourinho
09.03.2017 14:04

Не им отразява ''успехите'', отбора няма как да не бъде отразен.Всеки сезон едно и също.Съдийски тесли и гавра с играта.

spensi
09.03.2017 14:00

Само където имате повече коментари в статиите на Барса, от колкото на вашите отбори иначе си прав да, никой не ги отразява

Barca_Kahn
09.03.2017 13:58

Не знаех че ти говориш от името на всички извинявай. А да ти кажа честно хора, които не знаят правилата на играта и повтарят нещо, което са чули от някой друг като тях, изобщо не ме интересува дали признават Барселона и успехите им.

j_mourinho
09.03.2017 13:46

Така като гледам само фенчетата на УЕФАлона си оценявате успехите.Никой друг не ви отразява, но това е друга тема.

Barca_Kahn
09.03.2017 13:33

То си личи, че ''почти не ти пука'' спокойно. Успехите ни са оценени това, че ти си злобен и не ги приемаш не е наш проблем нито пък на някой му пука дали такива като теб ще оценят успехите ни.

j_mourinho
09.03.2017 13:17

Изобщо не ми е лошо.Заложих мачлето победа за Барселона с добри пари, и почти не ми пука, но няма как да си затворя очите за гаврата.Цял живот, ще си останете съдийското отборче на УЕФА.Никой няма да ви оцени успехите, защото всички знаем истината за тях - купени и нагласени.Айде живи и здрави останете.

Messiah
09.03.2017 12:51

Щом този мач е гавра с футбола, спокойно можеш да се преориентираш към нещо, което няма да те пеняви толкова, примерно мятане на фризби. Бичи го айляк и извади главата си от кенефа - има и други по-пресни неща за ядене!

Barca_Kahn
09.03.2017 12:37

Лошо ти е а ? Хахаха Само този обрат е по-велик от историята на отбора ти момче лягай си.

SonOfTangra
09.03.2017 12:04

Бахти, само съдията ви виновен на вас. Забавни ора, имаше едно тъпо отсъждане на съдията и тва беше втората дуспа, всичко друго си беше наред. Ама кво квичите като мисирки, грешки винаги са ставали, продължават да стават сега, ще продължават и занапред. И за Реал, и за Челси-мелси, Ман. Сити, Юнайтед, Юве, Барса и т.н. както се е свирило за тях, така и против тях, айде със здраве.

FCRuse
09.03.2017 11:52

Цялата истина е че ако Дййй Мариия си беше вкарал положението нямаше да се стигне до такъв ВЕЛИК обрат. Първата дузпа си я имаше -препречване, Неймар стига до топката, втората клони към симулацията ДА ФАКТ, но никой не ги е бил по главата да се затварят 95 минути. Станахме свидетели на най великия обрат и това е ФАКТ. Честита ни победа на всички който подкрепяме Барса, а на момчетата убедени след първия мач (4:0) можем да кажем другия път ни вкарайте 5 гола първия мач че да имате теоретични шансове. VISCA EL BARCA

vlatkyn
09.03.2017 11:40

Уефалона не може да отпадне, ако трябва и шести съдия ще се назначи.

scouser_pool
09.03.2017 11:35

Вярно е , че Барса получиха 2 пресилени дузпи , особено втората в никакъв случай я нямаше.Но ПСЖ не спряха да правят безсмислени нарушения , те всичките голове дойдоха или от статични положения или на късмет...така както си беше 3:1 в края на мача малко на шега стана обрата...но иначе ПСЖ ако бяха играли малко по-сериозно мача щеше да свърши 3:2 , 4:2 без проблеми , сами са си виновни

Barca_Kahn
09.03.2017 11:07

Чест им прави и на хората от ПСЖ, че не говорят за съдии защото знаят, че не там е основният проблем БРАВО.

cvetan_vatev
09.03.2017 08:31

прибирам се снощи включвам телевизора и си викам я да погледам малко черно тото опа обърках се имах предвид футбол и станах свидетел на най-великият обрат в историята на футбола.

lubomirsb
09.03.2017 08:22

Не харесвам да съм краен ,но цялата марка ПСЖ е за боклука заедно с бездушните им играчи. Такъв сорт мишки отдавна не са се въдили.
Както и такива лъвове като Барса ! Честито на всички фенове (които 100% след вчера са с около 50 до 100 хиляди повече).

_Batman
09.03.2017 08:13

Това само Барса може да го направи!!!

El_Fenomeno_9
09.03.2017 07:39

Много сте жалки бе момчета, вместо да се радвате на нещо уникално, историческо, те тръгнали дс "оневиняват" съдията... Ако моя отбор постигне такъв обрат ще празнувам, няма и да помисля да влизам в разни форумчета да го раздавам важен, камоли да се обяснявам на ляво на дясно... Много нисък клас сте, отбора Ви постигна нещо феноменално, вие пак киснете тук... И с късмет и съдията малко помогна, но кво ви пука, не ви е дал 8 дузпи, вината е изцяло на пе се же... Гузен негонен бяга.. Завиждам на нормалните фенове на барса, такова нещо се изживява веднъж в живота

Redbula
09.03.2017 07:31

Да,историческо! Мразя Барса ,но подвига им е уникален. До снощи ги мразих най-вече заради лесните дуспи които им дават и големите индивидуалности които имат.Принципно няма как да ме кефят защото футбола е отборен спорт,а те ясно доказват че може да се играе без защитници и само с нападатели.ОК! Стила си е техен,но не е моя. Това като встъпление. Та до снощи се дразних на Барса че им дават леки дусппи и установих че грешки няма как да не стават и ако един средностатистически отбор прави 5 положения на мач ще има претенциии за 1 да е дуспа и шанса да му го дадат е около 30%. Да ама Барсата правят 15 от тях поне 3 спорни и е нормално тоя процент от 30 да се вдигне до към 65%. И ето ти защо им дават толкоа дуспи.Отделен е момента че симулацията им е огромна ,но пък почти всеки тим симулира така че честито на всички , футбола скоро ще умре.

Ecclesiastic
09.03.2017 11:50

Всъщност говорим за теория на вероятностите. И тя никога не е важала за барса, тъй като относно спорните ситуации там си има зададена стойност по подразбиране и тя е 95% в тяхна полза.

orton95
09.03.2017 11:16

Математиката ти е толкова слаба, че няма на къде повече. Това което се опитваш да обясниш се нарича пропорция. И дали ще е 15:3 или 5:1 шанса да им се даде дуспа е съответно 50% във всяка една спорна ситуация защото или я има или НЕ.

BarcaLeo
09.03.2017 07:21

какво нещо е футбола 88мин 3:1 за барса и 2 100% ситуации пред кавани и ди мария 7 минути по късно 6:1 ...историческо

Gopcho
09.03.2017 03:49

Първо главният съдия беше зле, най-малко 4-пъти можеше да даде авантаж, а той не го направи и ни спираше атаките! 2-ро не главният съдия отсъди 1-вата дузпа, а се консултира със 5-тия съдия. 3-то Суарез изигра добре ситуацията за 2-рата дузпа, но защо му трябваше да си слага ръката върху него + това, че беше заднего. Съдията видя действието на защитника и моментално показа бялата точка. Видя се, че иска дузпите да са възможно най-чисти, защото има съмнения за още 2, но той не ги отсъди и може би правилно. Както и да е мача е в миналото, но в историята!

qdReniq
09.03.2017 02:19

mitko1010


и ко като си реал значи ,че си прав ли ,че си обективен нещо ли,това не променя факта ,че тези смешници 1 път не е било да бъдат опрени до стената и ножа да е до кокала и да си земат мач без някоя съдийска аванта един път

mitko1010
09.03.2017 01:57

Покрай този мач се заформи страхотна дискусия. Не мога да проумея как някои хора се застъпват за това, че съдиите са помогнали на каталунците. Странно е как нещата се обърнаха на 360 градуса. В Париж ПСЖ показа страхотна игра, а днес просто ги нямаше на терена. Това, че съм фен на Реал, изобщо не ме ограничава в мнението ми. Каталунците показаха себеотдаденост, вяра и надежда, и се бориха. Нямаше частичка от терена, която да не са покрили. Бяха въздесъщи. Такъв футбол е наслада за окото. Раздаване до последния съдийски сигнал. Тичане, борба! А какво сътвори ПСЖ? Просто пореден провал в преследване на голямата Европейска Мечта... Днес футболът победи парите.

Banditos
09.03.2017 01:43

Добре, че съдията вкара 6 гола. Съдията спъна и Ди Мария ... аз лично видях как съдията раздава пасове цял мач и отправя удари към вратата на ПСЖ, освен това, той е от най-добрите съдии, защото другите обикновено подпират отбор за 1-2 положения но той не - вкара 6 гола. Хубаво е този съдия да свири пак на Барса и на 1/4 финалите на реванша , защото може да им отбележи 10 гола, дори е редно да стигнем по-далеч и да свири на мачове на Марек Дупница срещу Байерн като той ще ни вкара нужните голове да отстраним баварците, какво значение има нашия отбор какво играе - той ще ни ги вкара 8 -9 гола сам

macolata
09.03.2017 01:40

Абе незнам кой какво коментира ама Барса си играха добре да съдията малко удари 1 рамо за 2рата дуспа но тия ПСЖ то това е по - зле от това да се насереш на обществено място ако бях аз тоя трениор директно довиждане сами са си виновни за всичко 1ната дузпа не решава нищо начина по който подходиха е срамен и жалък тази вечер те показа как не трябва да се играе футбол *wink*

lilikoli
09.03.2017 01:21

В предната статия бях написал, че ПСЖ ако излезнат да се защитават 90 минути ще загубят и така и стана. Защо за бога не повториха пресата и играта от първият си мач ? Ако оставиш барса да играе своята игра биваш наказан. Честито на барса, но дузпата в 91 минута беше измислена. Все пак мразя когато отбор излиза с 10 защитника да играе за резултат или за Х в първенство, така че съм малко доволен че така стана. Жалко за ПСЖ мислех, че могат повече особено след 4-0 срещу Барса

qdReniq
09.03.2017 01:19

нз ко се кефите ,за пореден път ограбен отбор с измислени дузпи и подпиране в полза на барса(помним още мача с Челси) ,ако бяха срещу барса нито едната от тези 2 дузпи нямаше да бъде свирена .Всички видяхме ко се случи 1 вия мач без съдийските аванти псж ги натруши.

Banditos
10.03.2017 01:38

Ако имаш претенции да продължиш напред в най-големия Европейски клубен турнир, трябва да докажеш че го заслужаваш. След 4:0 у дома имаш избор или да "паркираш авобуса" или да търсиш голове. ПСЖ не направиха нито едно от двете като хората. От самото начало на мача Барселона беше отборът, който търсеше положения и не оставаше ПСЖ да диша за разлика от първия мач. През последните години всеки вижда, че при удобен случай и търсене на контакт с противников играч в наказателното поле се свири дузпа. Барселона не са първият, нито последният отбор, който го прави. Така, че с оглед на играта е видно кой заслужаваше да продължи.

Double_De
09.03.2017 01:06

суарез и неймар са страшни симуланти, иначе барса определено заслужаваше да продължи напред.

Barca_Kahn
09.03.2017 01:04

Все пак поздравления и за една част от феновете на Реал, които се държаха достойно както при 3-0 така и при 3-1. Останалите няма да ги коментирам злобата е голямо нещо дано спят спокойно.

CFC_H_A_Z_A_R_D
09.03.2017 00:53

Голям обрат без съмнение!!!Направо щеше да ми изскочи сърцето след 6-тия гол понеже исках Барса да спечели тази вечер.А сега за мача.Занчи дузпата срещу Неймар е абсолютно чиста и съвсем редовна волно неволно Тома на ПСЖ прекратява голова възможност.Да си кажем право мръдна си главата с чиста умисъл да спъне бразилеца.Втората дузпа обаче си е доста по-спорна аз не виждам какво му се направи на Суарез освен,че защитника на ПСЖ бе сложил ръка върху рамото му и големия нападател за това е голям възползва се и го изигра отлично положението майстор Луйзо!!!А тия ПСЖ са невероятни мазохисти.Байерн като би Барса със същия резултат после ги доуби вместо да си играе с тях цял мач.Аз направо съм в неведение как тия калитарци ни отстраниха 2 пъти?!?Иначе парижани сами са си виновни.За кавани разбирам да пропусне дори от такава дистанция Масчерано и Тер бяха там и ъгъла беше минимален.Обаче този пропуск на Ди Мария е непростим длъжен беше или да вкара или да подаде на Кавани който беше сам срещу вратата.И още нещо да кажа според мен съперника на Барса на 1/4 финалите или ще е Атлетико или Сити а този на Реал ще бъде Дортмунд 10000% съм убеден в това.

Hazarddddd
09.03.2017 00:50

Като цяло обаче трябва да се признае, че ПСЖ са наистина много зле като гости. Барселона заслужаваха да продължат и само заради дузпите не мисля, че е справедливо. Иначе бяха с няколко класи над съперника днес.

holigan4e
09.03.2017 00:48

До коментар [@comment 1956225] от [@user 1map]:

Никаква дузпа ....

djarata
09.03.2017 00:48

Нз кво спорите още ,няма голям смисъл.Едвали ще промените нещо.След 20години ще се помни обрата само ,а не как се е достигнало до него.Мушмуроците летят много нависоко в момента.„Требъли” и прочие хаха.На 1/4 са пътници ппц ,освен ако не им се паднат Сити.Аз лично си ги пожелавам на 1/4.

sviliev
09.03.2017 00:46

Никога не съм харесвал Барселона, но днес видях една непримиримост, увереност, отдаденост, любов към футбола ...и футбол. Да, почти нямаха чисти положения, такива ситуации като двете на ПСЖ нямаха, имаха огромен късмет при почти всички, ако не и при всички голове, но играха хората. Смело, сърцато, за себе си, за треньора, за ръководството, за клуба, за феновете. И успяха. А ония с петролните пари се панираха още в тунела сякаш са първолаци. Несериозно е да се коментират съдии, щом си пропилял аванс от 4-0. Не е виновен съдията за невиждания резил на отбора от Персийския залив.

crip1
09.03.2017 01:15

Еми то нормално, след като знаеш, че ти трябват нови 3....... и до 87 все още 3-1.... Всичко стана, като на шега. Дори играчите не разбраха как стана 5-1. Нормално, в тая лудница. Ама като имаш такива играчи като Неймар и Суарез, не се обиждай, не мисли че хейтвам, просто са си актьори и то най-висша класа. Съдията не е виновен, че са толкова добри. Големите играчи могат и трябва да се възползват от всичко, особено в такъв мач. Честита победа, заслужена, футбола триумфира,а насраните парижани ще им държи влага още дълго време.

BerbaTheBest
09.03.2017 01:07

Съгласен съм, мисля си, че Барса бяха с нагласата да се борят за 4-0, след голът на Кавани се видя колебанието и отчаяние на моменти при тях.

crip1
09.03.2017 01:04

Така е, дух, себераздаване, искане на обрата, но до гола на ПСЖ. След това дори те не вярваха. И си личеше, по начина, по който отпуснаха обръча и позволиха на ПСЖ да прави положения. Паметен обрат. Заслужиха го, заради начина, по-който ПСЖ играха. Няма да се забрави никога, за парижани ще е особено болезнено и срамно.

Hitchhiker1902
09.03.2017 01:00

Прав си за почти всичко. И аз се изкефих на огъня в очите на Пике (макар че не го понасям по принцип), радвах се за Серхи , за Енрике, за тия хора на Кампа и в Каталуня въобще. Уважавам духа и волята, които показаха играчите на Барса. Само за петролните пари не споменавай. Не знам защо всички, като говорите за пари и шейхове, забравяте, че същите тия катарци наливат огромни суми... в Барса. Посредством разни фондации, рекламни договори и какво ли не. В известен смисъл тази вечер Барселона спечели "катарското дерби" на Европа. *wink*

Barca_Kahn
09.03.2017 00:58

Твърдя че има дузпа срещу Неймар а не, че е имало дузпи разликата е огромна. Не ми слагай думи в устата, които не съм казвал.

Hazarddddd
09.03.2017 00:52

Ти нали твърдеше, че имало дузпи, пък сега изведнъж реалист стана.*lol*

Barca_Kahn
09.03.2017 00:49

Евала за коментара *thumb_up* Наистина съдията ни удари рамо, но когато си пропилял 4 чисти гола и 3 за 8 минути няма как съдията да ти е виновен.

Hitchhiker1902
09.03.2017 00:43

На феновете на Барса - честито! Епохален мач, за който ще се говори поколения напред.
На комплексарчетата, на които след уникалната победа на Барса, пак Реал им е в устата... срам сте за този велик клуб.
Аз лично стисках палци на Барса и съм доволен от резултата. Винаги съм доволен, когато някое "проектче" се сблъска челно с истински футболен отбор и остане на място. Обаче ми се гади от начина по който се стигна до този резултат. Поредното нагло (при "дузпите" за Барса) и безочливо (при Дузпите за ПСЖ) съдийство. Излъчено с нагъл и безочлив "професионализъм" (къде остана повторението при спъването на Ди МАрия изотзад?). Все по-малко виждам футбол в тая ШЛ. Все повече риалити. Шоу. Режисиран спорт. При това - режисиран по Гьобелсов маниер.... Гадно е.

Banditos
09.03.2017 00:43

Може да си пуснете ринг бг, дават мача на века *wink*

spensi
09.03.2017 00:41

Лека вечер приятели и не спорете, мачът вече е в миналото желая ви приятни емоции с вашите любими кубове *smile*

BarcaLeo
09.03.2017 00:40

ако не сте запомнили лекцията можете да я гледате по ринга във момента аз със кеф ще го гледам пак лека господ е каталунец *cup*

Kopew
09.03.2017 00:32

До коментар [@comment 1956225] от [@user 1map]:

Първо за главата, после за гушата.. за къде ли не се хвана докато падаше *lol*

BarcaLeo
09.03.2017 00:30

щом човек с 40 годишен опит дава дузпа значи има. а вие вчерашни пикучи спорите решението му

BerbaTheBest
09.03.2017 00:29

За мен при първата дузпа, може да се каже, че Неймар потърси контакта, но при втората се видя как защитникът на ПСЖ закачи с десния крак, десния на Суарез, който се възползва от положението и спечели дузпа, или ще ми кажете, че никой друг играч не би постъпил така?

BarcaLeo
09.03.2017 00:28

2 те дузпи бяха 100% оня му се хрърля с рогата напред и спъва неймарката

BarcaLeo
09.03.2017 00:26

До коментар [@comment 1956225] от [@user 1map]:

ми закача му десния крак и го натиска с ръка 100% дузпа

ComsteR
09.03.2017 00:29

Чакай сега, главата, гушата или крака? Може би марккньос е прозрачен хибрид.

ComsteR
09.03.2017 00:25

До коментар [@comment 1956225] от [@user 1map]:

Нимоаааа *lol**lol**lol*

crip1
09.03.2017 00:25

Честито на феновете на Барселона, имах чувстовото, че ще се класират преди мача, но след 1вите 2 гола вече бях сигурен, че ще стане. Не знам дали съм гледал обаче по-нелеп мач обаче. Не знам какво ги закриляше тая вечер, обаче тоя късмет на каталунците тая вечер се равнява на това да спечелиш от лотарията може би. Да вкараш 6 гола без да имаш чисто голово положение си е не нереално, ами.... по-подходяща дума не знам даже. По-нелепи голове не съм виждал. Като сложиш и до дузпата как се стигна.... хахахахахаха, леле, още не мога да повярвам на какво станах свидетел. А тя самата е 50/50. Няма как да кажеш, че 100% няма, просто Неймар шапка му свалям, егати таланта. Как се играе срещу такъв играч, който освен технически надарен и толкова актьорски талантлив. Страх те е, защото знаеш, че влезе ли в наказателното вече той е с предимство. Не смееш да дишаш. Брилянтен пряк свободен след това. Където пак се иска голяма доза късмет да го вкараш. Но брилянтен. След гола на ПСЖ, дори Барса не вярваха, че може да стане нещо, видя се колко по-лесно пускаха ПСЖ да играят, че и да правят положения, 2 пати сам срещу вратаря не могат да вкарат, единия път даже и земята ритнаха, вместо топката. ПСЖ тотално насраха, водиш с 4 гола и играеш толкова насрано, направо не е за вярване. Велик обрат, но аз толкова късмет не съм виждал, наистина. Нереално. Дано някой не си помисли, че хейтвам, ни най-малко, въпреки, че ми е ясно как звучи, но това е истината. Не съм казал нищо, което да не е вярно. Нещо закриляше Барселона тая вечер. Поздравление на готините фенове на Барса. Голяма победа.

ComsteR
09.03.2017 00:24

Не спорете с феновете на Барса, особено Кан,Бандитос и малко луд.
Кан си има негов собствен правилник, най-вероятно този от нашето първенство.
Все пак както бях написал по-рано през деня, пожелавам два бързи гола, и да изхвърлите африкано-алжирците от турнира, поздравления за истинските фенове за Барса но тези тук нямат нищо общо с истинските такива.

Днес пак ще кажа, победи футбола, въпреки комичните дузпи, ФУТБОЛА ПОБЕДИ!!!

simi91
09.03.2017 00:23

за пропусналите - Пускайте RING хаха *tongue*
В началото казаха, че ПСЖ не са допускали повече от 3 гола в последните 7 години (не разбрах за всички турнири ли ставаше въпрос, или само за елиминационната фаза на ШЛ). Е... хахаха *lol*

wengerout
09.03.2017 00:21

И до утре да спорите, няма да постигнете консенсус за дузпите.*beer*
За мен първата я няма, втората с по-скоро да.

И една молба:
Ако някой намери клип с положението на Ди Мария, ако може да го сподели, би било супер. Как не дадоха 1 повторение, не можах да разбера, като след положението имаше и тъч и аут и пауза за фаул и не намериха 10 секунди да го пуснат...

Hazarddddd
09.03.2017 00:48

За мен първата е безумна, а втората малко по-спорно, но със сигурност можеше и да не се отсъди.

BarcaLeo
09.03.2017 00:36

на суарес дузпата е 100% виж, че го закача за десния крак и го натиска с ръка а и суарес е на скорост, един подобрен контакт и си на земята, знам го от личен опит

wengerout
09.03.2017 00:35

Сега го видях и по-скоро не, хаха *beer* Не бих казал, че дузпите са абсолютно несъществуващи, но със сигурност по-скоро ги няма (ЗА МЕН). И при положение, че те падаха буквално през 2 минути в наказателното, наистина е малко странно, но какво да се прави...

Barca_Kahn
09.03.2017 00:32

Нали това ви обяснявам цяла вечер, че това е дузпата, която я няма а не тази срещу Неймар, която си е 100%.

ComsteR
09.03.2017 00:27

Виж на 1map линка и ми кажи сериозно дузпа ли е? *joking*

ivanrealmadrid1
09.03.2017 00:21

това трябва да са 1/8 -те с най-много голове, а има още 4 мача, да няма после някои пак да се оплаква , че не е интересно :Д

BarcaLeo
09.03.2017 00:17

аве за нас е чест да коментирате боговете, барса пише история,с дузпуа без дузпи барса е на 1/4 аре маршшш по леглата,,,,ди мария да си е вкарал полужението и вратаря да е пазил по добре

spensi
09.03.2017 00:16

Не са породисти тия ПСЖ и това е. Имаш звезди а нямаш отбор

sviliev
09.03.2017 00:15

Честито на феновете на Барселона! Имат поводи за гордост. Такова нещо не вярвам да се повтори поне в следващите 20 години.

Как можете да коментирате съдиите, при положение, че ПСЖ излязоха тотално на*акани. Просто направиха всичко възможно да отпаднат и си го получиха. Не стига, че подариха 4 гола на Барса, ами на всичко отгоре и изтърваха 2 стопроцентови положения при 3-1. Отбор, държащ се по този начин на терена, не заслужава да продължи. Футболът и борбеността победиха днес. А, да, не виждам Реал Мадрид да е играл тази вечер, така че лапетата да се позамислят малко.

real_rm
09.03.2017 00:10

Не може да се отрече добре играеха, но втората дузпа ще се смея с години за нея. Покажи на тия съдии как са мяташ, колко се раздаваш. *lol**lol**lol*

DopeLifee
09.03.2017 00:09

Тази вечер се уверих , че Неймар е най - добрия в Барселона *tongue*

spurs1222
09.03.2017 00:07

стига с тея смешни дузпи, както можеха да се свирят така можеха и да не се.ясно беше на всички че при 4:0 първият мач съдята ще удари рамо на барса но да паднеш 6:1 и да обвиняваш съдята е смешно и жалко за отбор с претенции. псж сами са си виновни не може 88 мин да печелиш мач да трябва да допуснеш 3 гола за да отпаднеш и да обвиниш съдята затова. просто футбола затва е футбол заради такива мачове. сигурен съм че сега 100 пъти да го играят тоя мач без трениор без тактика псж няма да го загубят с резултат за да отпаднат *smile* това е футбола това е магията не харесвам барселона но евалата повярваха в магията на футбола и я направиха съдя късмет в крайна сметка факта е един миг гениланост на неймар миг гениалност на меси малко късмет и барселона минават напред чЕСТИТО

spurs1222
09.03.2017 00:29

е тоя антверп много стои във витрината *smile* но доколкото помня при левски почна в 86мин и играха 7 мин продължение *smile* когато във футбола нямаше продължения *smile* но е друга тема да не говорим че и цска го направи със румънците водеха 3:0 и завършха 3:3 *smile* а кажи ми кой бг играч игра и в двата мача с антверп и с румънците?

Gogata85
09.03.2017 00:09

Може може , да питаме Уефски *cool*

Sweetspot
09.03.2017 00:06

Футбола победи, не може да ги насер*ш в първия мач, да не използвам по-силна дума, а във втория да играеш най-големия анти-футбол, за мене по скоро дузпата на Неймар я има, защото това все едно да я бутнеш покрай вратара и той да те повали, нещо такова стана, така си го обяснявам, докато дузпата на Суарез я няма за мен, но и съдията да е помогнал ПСЖ няма на кой да се сърдят освен на себе си, че играха толкова смешно и си пропиляха положенията.

BerbaTheBest
09.03.2017 00:06

Няма такава емоция, и ние феновете на Барса имаме удоволствието да я изпитаме! ПСЖ не заслужаваха да победят, 10 човека в защита от 1-та мин., бавене на времето от самото начало, никаква игра, освен нарушения и накъсване. Отбор, който излиза, за да пази преднина от 4 гола не знам как да го опиша, симпатични са ми, но са голяма срам. Дузпата срещу Неймар е 50/50, но другата срещу Суарез е 100%, но вие как очаквате да няма дузпи, при положение, че 80 мин. мачът се играе пред вратата на ПСЖ, а всички знаем на какво са способни МСН, когато играят 1 в 1? Не ми пука какво мислите вие, хейтърите, особено сега при тези емоции. Факт е, че когато се наложи, Барса играе по уникален начин, по начин, на който няма отбор в света, който да се противопостави.

Hazarddddd
09.03.2017 00:46

*lol**lol* Много точно!

nik0s
09.03.2017 00:37

Първата дузпа в историята на футбола за спъване с глава тцтцтц

BerbaTheBest
09.03.2017 00:25

Да, имаха възможност, но не го направиха. Ако не бяха излезли да пазят резултата, най-вероятно по друг начин щяха да се развият нещата.

El_Blanco
09.03.2017 00:12

Ама, ти сериозно си вярваш, че наистина сте играли божествен футбол. Позволи ми да ти разбия представата: очевидно се видя, че след появата на Ди Мария и указанията на Емери да натиснат по-дълбоко, ПСЖ спокойно можеше да направи резултата 3:3. Не ме разбирай погрешно, не отнемам нищо от победата на Барса, много по-добрият отбор бяха на терена и това което се случи е наистина впечатляващо. Но, като прибавим и намесата на съдията в два много критични момента и това, че ПСЖ изпусна да отбележи втори гол (след като имаха 2 100-процентови положения), не съм сигурен, че Барса игра ненормален футбол, а че ПСЖ наистина е слаб отбор.

crreal
09.03.2017 00:11

Боже господи щом това е 100% дузпа значи на мач трябва да се свирят между 10-15, радвайте се заслужено е след трагичната игра на Псж, но желанието и вярата трябва да ви се признаят. Естествено трябва да се признае и приноса на рефера *wink* а не да се заблуждавате.

El_Blanco
09.03.2017 00:04

Ако има отбори способни на такъв обрат, то това са само двата колоса на футбола в момента - Барса и Реал. Поздравления на Барселона, това е шампионски обрат. Жалкото е само че отново съдията имаше немалък принос към крайния резултат. Първото полувреме имаше дузпа за играта с ръка на Масчерано в наказателното при резултат 1:1, а втората дузпа за Барса си беше втори жълт за Суарез за смехотворна симулация. Но... все пак това не отнема ни най-малко от класата на Барса и този страхотен резултат и прецедент в историята. А доколкото спора за първата дузпа, абсолютно това си беше дузпа, без значение волно ли е, неволно ли е. Този мач само доказва колко е голяма разликата между всички отбори и испанските грандове (в случая Барса, разбира се). Просто, един истински класен отбор не би позволил да загуби аванс от 4:0 в първия мач, камо ли след като е отбелязал гол на чужд терен в реванша. Отново, честито, заслужена победа!

Sweetspot
09.03.2017 00:13

Точно предходната атака имаше игра с ръка на играч на ПСЖ в наказателното и не я даде.

El_Blanco
09.03.2017 00:13

Да, имаше такива ситуации и за вас, но разликата е, че при Масче топката влизаше с остро центриране към дузпата, а при вас бяха от падаща от въздуха топка, която не отива никъде, камо ли напред към вратата.

BerbaTheBest
09.03.2017 00:10

Не съм съгласен за дузпата при положението с Масчерано, къде да остави ръката си, когато прави шпагат? То по тази логика, трябваше още 2 да свирят за Барселона за игра с ръка от страна на играчи на ПСЖ.

thunder4obg
09.03.2017 00:03

Корупция и черно тото,само това ще кажа...беше очевадно,дори и 3 гола да бяха вкарали ПСЖ ,Барса пак щяха да продължат напред.Симулативна игра от страна на ПСЖ,"перфектен" съдия...хора държащи на тези клубове трябва да бъдат посрамени от това което гледаха.Трябва да се разследват и да бъдат премахнати от Европейските клубни турнири поне за 5 години.

ComeOnChelsea
09.03.2017 00:03

Евала на Барса, макар и дуспите да беха смешни според мен си заслужиха да продължат. ПСЖ като не могат да задържат 4 гола аванс не би трябвало да се оправдават със съдията. За цел мач 2 полужения, еми не стаа така :Д

citizen
09.03.2017 00:03

Здравомислещият човек който разбира как се прави бизнес знае, че Барса, Реалри Байерн не могат да отпаднат на 1/8 финал. ПСЖ 2 гола да бяха вкаряли щяха да паднат с 10-2

BarcaLeo
09.03.2017 00:25

незнам да ли е поред но има 2 или 3 елиминиране на 1/8 ако не бъркам

sviliev
09.03.2017 00:18

Лион никога не е отстранявал Реал Мадрид два или три пъти поред.

spensi
09.03.2017 00:06

Имаше един период, където Лион отстраняваше Реал на осмина финали две или три години подред *lol*

Dmxter
09.03.2017 00:02

Мач за историята!!
Евала за мотивацията и изиграният мач. Не е незаслужено класирането но тези 2 дузпи малко отнемат от целият този триумф и 2 те бяха крайно спорни и като нищо можеше да не бъдат свирени. Все пак и ПСЖ сами са си виновни първото буквално не играха, а второто при 3:1 изпуснаха 2 чисти положения.
Дано този обрат им даде увереност и в остатъка от сезона!

sdm
09.03.2017 00:02

Поне съм спокоен,че има и по-големи дебили от моите Арсенал

ivanrealmadrid1
09.03.2017 00:02

дузпи нямаше, но както повечето казват ПСЖ сами са си виновни, те такива пропуски направиха .. + супер умрялата им игра

crazy_rabbit
09.03.2017 00:02

Уникална победа ! Въпреки че не съм фен на Барселона, умирам от кеф да гледам рева на хейтърчетата *lol* Haters gonna hate, winners gonna win !

Barca_Kahn
09.03.2017 00:02

Дузпата срещу Неймар е не 100% а 1000% не виждам за какво ревете толкова по-скоро втората може да е по-спорна.

sacrefisio
09.03.2017 00:31

Срещу Наймар си беше дузпа... Но при Суарез си беше баси изпросената дузпа и то при положение , че му даде картон за симулация пак за дузпа. ПСЖ си изпуснаха положенията и то 2 сами срещу вратаря. Иначе пак си остава горчивия привкус , че Барселона ги подпират. Само където феновете на Барса не виждат реалния свят и всички да виждат съдийската подкрепа за тях , те ще отречат

Barca_Kahn
09.03.2017 00:12

Пак казвам знам, че мразите Барса и си умирате от яд,но който твърди, че това срещу Неймар не е дузпа може спокойно да спре да гледа футбол. Да кажете, че срещу Суарес дузпа няма ще се съглася, но срещу Неймар е 1000%.

crreal
09.03.2017 00:07

Няма лошо да се радваш на обрата, но да твърдиш това е нелепо стегни се човече.

Hazarddddd
09.03.2017 00:04

На тебе аз трябва да съм последния човек, който ти обръща внимание! Призовавам останалите, наистина да направят така!

rado_mir85
09.03.2017 00:01

Ехх, жалко! Барса продължава, но дано не стигнат до финала.
Не казвам че ПСЖ играха кой знае какъв футбол, даже си пропиляха възможностите второто полувреме.
И не не съм фен на Реал, нито на ПСЖ, но с тия смешни голове и симулации. И тия съдии.

ponchini
09.03.2017 00:01

Голям мач, вярно че Барса ги подпряха, особено с втората дузпа, вярно че и късмет извадиха с първите голове, но пък и е факт, че ПСЖ си проиграха 2-3-те положения, които имаха. И ако на Кавани донякъде му е простено, то Ди Мария беше длъжен да подаде на Кавани при взаимната им атака. Заслужена победа, не знам тото ли е с тези обрати и точни резултати, но фактите са си факти. Честито на феновете на Барса.

Hokageto
09.03.2017 00:01

Сетих се за сблъсъка от миналата година срещу Ман. Сити когато ПСЖ отново правиха грешки като отбор от Б група. Не знам как става , така че се купуват изключително класни играчи , а се насират толкова брутално. Честито на Барса и на феновете им , това ще се помни дълго *beer**beer**smile*

The_Djoker
09.03.2017 00:01

Аре стига глупости, може да не харесвам Барса, но трябва да им се отдаде заслуженото.Дори и да ги нямаше дузпите, ПСЖ са си виновни, че с тая ламава защита се правят на италианци,и че се спъват в топката като са сам с/у вратаря

djarata
09.03.2017 00:00

Голям мач стана.ПСЖ сами са си виновни.Който ,квото си направи сам си го прави.*goal*

simi91
09.03.2017 00:00

При първата дузпа Муние се подхлъзна и падна в краката на Неймар и спря голова атака. И вие разправяте, че нямало дузпа. ОКЕЙ! *lol*

NoDiggity
09.03.2017 00:00

Не знам от кое ми е по-кеф! От уникалния и невиждан обрат, който само Барса може да сътвори или от това да гледам как пяна им тече на злобарите *lol* *lol* *lol* Май второто е по-сладко!

Chelsea86
08.03.2017 23:59

Катарците да вземат да си пръскат парите за нещо смислено, че тия от ПСЖ осъществиха най-големия резил в ШЛ за всички времена.

Chelsea_bs
08.03.2017 23:59

До коментар [@comment 1956173] от [@user Man7united]:

Жалко е да си фен на купени титли-Манафа и Уефалона.

Barca_Kahn
08.03.2017 23:59

Чета и се смея съдията е виновен, че ПСЖ не могат да запазят преднина от 4-0. Съдията ли е виновен, че за 7-8 минути допуснаха 3 гола накрая хаха.

Barca_Kahn
09.03.2017 00:08

Защо не вземете да научите тези правила най-после. Язък, че по цял ден седите да коментирате по форумите. Плаче ми се като гледам, колко много некомпетентни хора има, които си дават мнението ей така свободно. Това е малко като с едно малцинство по-време на избори, които не знаят за кой и за какво гласуват, но са им казали и го правят вашата работа е същата.

mostoles
09.03.2017 00:03

нормално е да ти се срине психиката в края,като ти измислят две такива дузпи...и като не ти свирят и за теб за игра в ръка в наказателното на барцилоната,едната на пике второто полувреме,а другата още през първото,при 1-0.ама как да го знаеш,като дори и за физическо не си се събличал сигурно

holigan4e
08.03.2017 23:58

Дайте да коментираме дузпата с Неймар. Бразилеца потърси контакта , за да падне. Дотук добре , оня верно си го спъна , но брои ли се за нарушение , ако е неволно ? Поздрави още един път. От Реал съм , но се радвам за тия бонаци

EdgarYY
08.03.2017 23:59

Брой се.Няма значение дали е неволно или не.

BarcaLeo
08.03.2017 23:57

неймарката прави голям сезон и ще е без конкуренция за ЗТ

drogba_fen_911
08.03.2017 23:56

Пълна пародия е тая Шампионска лига. От излъчване, до повторения и съдии.

Тия двете дузпи, особено първата, бяха абсолютна подигравка.

За пореден път циркаджйите от Барса са бутани от съдиите. То не бяха падания, симулации, ръкомахане.

Ама и ПСЖ да си виновни де. 80% от мача играха като квартален отбор. Тоя Емери заслужава да му бият шута - играчи за половин милиард да не могат да удържат 4 гола аванс....

Gopcho
08.03.2017 23:56

Замалко да получа инфаркт при 6-тия гол, няма такава радост! Честито на всички фенове със Синьо щ-червени сърца! Само Барса!

rockytoo
08.03.2017 23:55

Голямо подпиране "чудото" от 2009 срещу Челси се повтори..

BarcaLeo
08.03.2017 23:55

стига с тия съдии кавани и ди мария да са си вкарали на тях се сърдете

holigan4e
08.03.2017 23:54

Не разбирам от съдийство , но май верно нямаше 2-те дузпи , но нямаше да е заслужено , ако ПСЖ бяха продължили. Сърцата игра на пичовете. Неймар има голяма заслуга с тоя гол от фаул.

Banditos
08.03.2017 23:53

Само отбор като БАРСА може да направи такъв обрат *cup*

BarcaLeo
08.03.2017 23:52

kakво ли е им във душичките на феновете на реал *cry**cry**cry**cry* искам ви разплакани пътят към требъла е отворен

The_Godfather10
08.03.2017 23:59

Аз съм фен на Реал, мачът беше страхотен,Барса направи невъзможното, но честно казано съдията можеше да бъде по-прецизен, разбира се ПСЖ са си виновни че допуснаха такива грешки,но съдията също оказа влияне.

simi91
08.03.2017 23:51

Не знам кво искате - дузпите си ги имаше. ПСЖ имаха 2 страхотни ситуации - пропуснаха ги. Не мога да повярвам какво се случи. В 87-та минута мислех да сменям канала, но не знам какво ме накара да оставя мача. Добре, че не го направих. Едно голямо браво за Барса. След като целия мач нещата не вървяха много добре, в край на краищата с много борба успяхме. Честито фенове! Емоцията е невероятна! Голямо браво на Щеген, който изигра много важна роля при 6-тия гол!

Hazarddddd
08.03.2017 23:57

Пич, радвам се, че се опитваш да не наглееш, като някои други ваши фенчета, но да кажеш, че първата дузпа я имаше, просто е лудост. Не би трябвало да има трезво мислещ човек, който да твърди, че това е дузпа.

mostoles
08.03.2017 23:55

то и за ПСЖ си имаше две дузпи,за игра с ръка...ама няма кой да ги свири,т.е има кой,но не иска....и на тоя съдя трябва да му вдигате паметник в центъра на "барцилона"...и после ревете за видео повторения във футбола,жалка работа

mitko1010
08.03.2017 23:54

Поздравления! *smile* Радостта Ви е напълно заслужена.

katal0neca
08.03.2017 23:51

НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!!! Нямам какво повече да кажа! *cup**cup**cup*

Drogba_d
08.03.2017 23:51

Честито на барселона заслужено отстраниха тия некадърници от ПСЖ с най смешния вратар в историята на футбола *beer*

Man7united
08.03.2017 23:51

Hahahahah как насиратееее, за дузпите се хващате само, признайте си го Барса е феномен.

wengerout
08.03.2017 23:51

Барса направиха нещо невиждано...Огромни поздравления за играчите им, че след 3-1 не се отказаха, а продължиха да натискат.
Не искам да звуча като хейтър, за ПСЖ бях, признавам, но според мен реално 2 автогола, 2 дузпи, от които едната ми се струва доста преувеличена. А аз все още чакам повторението на пропуска на Ди Мария, доста съмнително ми се видя,не дадоха и нищо след това, мисля че Масчерано игра непозволено....
Въпреки тези неща, обратът е наистина невероятен, няма кой да им го отнеме. Поздравление и за феновете, със сигурност емоциите са големи.

Bitten
08.03.2017 23:51

Абе велик мач, запомнящ се момент, истории, това онова... аз за 5 минути мислех че ударих голямото с 5на1 точен а то накрая ко? Пак ще си пия домашната и ще спя на дивана..... Аз вече виждах плажа...

holigan4e
08.03.2017 23:50

Трябва да си много тъп да отпишеш Барса...на ПСЖ и Лудогорец им се опънаха.

djarata
08.03.2017 23:50

Тез танцьори дано ни се паднат на 1/4.

mitko1010
08.03.2017 23:50

Зрелищен мач! От първата минута каталунците бяха по- настоятелният отбор на терена. Направиха всичко възможно, за да продължат напред. Ди Мария може да съжалява за пропуска си пред лицето на Тер Стеген. Парижани играха престъпно дефанзивен футбол, за което бяха наказани заслужено.
Поздравления на каталунците! Еуфорията ви е заслужена. Другото е подробности от мача. *smile*

sakata_97
08.03.2017 23:50

Майко милааа ПСЖ бяха трагични в защита,ама тези гнусни симулации на играчи от Барселона ги видя целия свят,при тези симулации станаха и двата гола от дузпи и после Реал Мадрид били най-подпирания отбор,СРАМ СРАМ

jedadaq
08.03.2017 23:49

Хахаха, е не няма такъв цирк !
Все пак като фен на Реал се радвам, че продължават.
Малко или много Барса поне играе футбол, ПСЖ са пълен въздух под налягане, същите като Сити.
А и за нас е по-добре за вътрешното първенство.
Поздрави на феновете им. *beer*
Но това си беше подигравка с футбола като цяло, не с ПСЖ, те тоя мач се осраха тотално и може да се каже, че не заслужаваха да продължат.

GSW
08.03.2017 23:49

Още не мога да повярвам... бахти мача, втората дузпа си беше пресилена но се радвам че съдията я даде... велик мач, върна ме 99-та

ogi999
08.03.2017 23:49

А Меси даже не игра в тоя мач.....и с двеге смешни дузпи пак е велика победата на Барса.

Wolf1
08.03.2017 23:48

Честито на феновете на Барса! Повече трябва да благодарят на ПСЖ, тия са пълна пародия! Чак взимам да си мисля за теория на конспирациите!

Chelsea_bs
08.03.2017 23:48

Уефа си знае работата-две измислени дузпи

ivanrealmadrid1
08.03.2017 23:48

играх го с осемцифрена сума на точен 6:1 с гол на серхи

Barca_Kahn
08.03.2017 23:48

Всички дето 2 седмици говорят и се смеят сега ядоха ла**а хахах ебаси кефа.

lazera0
08.03.2017 23:48

Велик мач, честито, може и съдията да ни помогна, но ПСЖ сами са си виновни, 2 пъти излизат сами срещу вратаря и не си решават мача.

ko4o4
08.03.2017 23:47

Бах тая Барса бее, еми честита да им е историческата победа!
п.п. добре, че НИКОГА не залагам на мачове от ШЛ *cigarette*

ivanrealmadrid1
08.03.2017 23:47

*lol**lol* ехе като ви чете коментарите , все сте надъхани до гола на кавани насирате после пак се кефите *lol* имайте си вяра докрая в отбора, много спам ще има. честито ви, на 1.4 е по интересно с барса

Sve86
08.03.2017 23:46

Дами и господа приказката е пренаписана 35 коефициент за барса за шампион на европа

Luxury
08.03.2017 23:46

До коментар [@comment 1956109] от [@user NoDiggity]:

Мда, ще се помни този мач, най - вече с 2 - те измислени дузпи.

Man7united
08.03.2017 23:46

Барса е най-великия отбор.. това е истината, хейтърите да си лягат

bacardy_breezer
08.03.2017 23:45

2 измислени дузпи решиха победителя.... ШЛ от отдавна е пародия.

Luxury
08.03.2017 23:45

По - голяма пародия не бях гледал скоро. Браво на реферите – свършиха си работата! ПСЖ дори не са за коментар.

Barca_Kahn
08.03.2017 23:45

Ахахахахаха Айдееееееее къде сте да ви чуяяяя

holigan4e
08.03.2017 23:45

10 коефициент за класиране на Барса хахга

Hazarddddd
08.03.2017 23:43

Аз ШЛ повече няма да гледам! Няма такава пародия...

pesholudiq
08.03.2017 23:42

Тея помаци трябва да им дадат поне две дузпи, иначе няма как да стане :Д :Д Те Барселона последните 5-6 години не ги оставят да загубят, все ще има дузпи, червени картони, квото щеш...

sundza
08.03.2017 23:41

Жалко за Барселона. ШЛ изгуби от блясъка си без тях, но с тия дузпи, дори да продължат блясъка го няма.

jedadaq
08.03.2017 23:40

Барса ако продължат, ще бъде най-голямата гавра с футбола като цяло !
Гол от засада, две измислени дузпи !
А че ПСЖ играят слабо, това е видно.

Wolf1
08.03.2017 23:38

Еб@ти мача! Вече ще се изкефя тия нещастници ПСЖ да отпаднат!

djarata
08.03.2017 23:34

Еее ПСЖ много зле днеска...Димата трябваше да я вкара тука.Ся ме пробиха...

spensi
08.03.2017 23:28

120 коментара до тук, ясно интереса към мача е голям *smile*

Wolf1
08.03.2017 23:20

В интерес на истината дузпата е наистина смешна, но волно или неволно, спира се опасна атака на противника! Със сигурност и други съдии биха я свирили. 50/50. И да не я беше свирил, пак щеше да е правилно. Иначе играчите на Барса се попрестарават със симулациите.

radunchu
08.03.2017 23:22

*beer*

Barca_Kahn
08.03.2017 23:17

До коментар [@comment 1956056] от [@user Reyes_de_Europa]:

Роналдо като прави по 5 на мач не ви виждам да се оплаквате нещо ?

sundza
08.03.2017 23:35

Когато вие лаете за симулациите на Роналдо след това две седмици сте с разтежение на челюстите. Айде сега да траете - ситуацията не епо- различна.

Wolf1
08.03.2017 23:25

Вярно, и тука взеха да го намесват! Ся като се почнат с феновете на Реал...... Ше става мазало!*joking*

Barca_Kahn
08.03.2017 23:25

Факт е че ги имаме не съм казал, че нямаме Неймар всички си го знаем Бускетс и Суарес също, но когато имаш Роналдо е редно да мълчиш относно гмурканията,защото и вчера се хвърля като риба, но там феновете на Реал си мълчаха.

StoyanovKST
08.03.2017 23:20

Как може да говориш за Роналдо този мач? Погледни си целия отбор, като ги почнеш от Бускетс, Неймар, Суарес стават за Холивуд, а имате и други такива! Чест му прави на Меси че не е такъв, който можеше да си изпроси, но не го направи..

bacardy_breezer
08.03.2017 23:15

Много симулации, много нещо... Не им прави чест на Барса, голям отбор, но с тия симулации са много противни.

RMCF_1902
08.03.2017 23:15

Това е жалко вече....Не знам колко станаха паданията на футболисти на Барселона в наказателното поле този мач.

ogi999
08.03.2017 23:14

Няма такива нещастници като ПСЖ. Ако играеха с Барса отпреди три години вече да са отвлекли 5 и повече....просто днес Барса имаше шанс, но не и игра особено на тримата отпред. Иначе сценария си е ок измислена дузпа и няколко готови за гонене още отрано ако се наложи.

Barca_Kahn
08.03.2017 23:12

Браво на ПСЖ то беше ясно, че с тази защита няма как да спечелим на 0. Все пак аз съм доволен от желанието с което играем въпреки, че играта ни не върви.

methazoid
08.03.2017 23:12

Голям мангал е тоя Неймар , дано да го изгонят.

Chelsea_bs
08.03.2017 23:12

До тук бяха Барса. ПСЖ вече започна да играе както трябва

Chelsea86
08.03.2017 23:11

Оп. картинката след гола на ПСЖ се промени драстично.

tishowinner2
08.03.2017 23:11

Айдеее да теглят вече жребия за 1/4 Кавани им врътна кранчето

Hazarddddd
08.03.2017 23:10

ЕВАЛА! Напълно незаслужено с оглед играта, но заради тая дузпа, това трябваше да стане!

RMCF_1902
08.03.2017 23:10

Ето това беше ОГРОМНИЯ проблем пред Барса, а не вкарванет на 4 гола.

bacardy_breezer
08.03.2017 23:10

ПСЖ трябваше да получат 3 нелепи гола, за да тръгнат напред... Тоя Емери голям тъпак *erm*

Hazarddddd
08.03.2017 23:05

Няма спор, че ПСЖ са направо ЖАЛКИ, но тая дузпа вече мина всички граници.

Chelsea86
08.03.2017 23:04

ПСЖ сами са си виновни, че не влязоха в мача като мъже. Вместо това тръгнаха да пазят резултата от първата минута. Два крайно смешни гола и супер измислена дузпа, но вината е изцяло на ПСЖ и Емери.
Барса освен убийствената преса друго не са направили и въпреки това почти изравниха общия резултат.

StoyanovKST
08.03.2017 23:06

Абсолютно точен коментар.. И дори пресата не е такава, каквато ПСЖ направиха на Барса 1-вия мач, а е просто нормална не толкова "твърда". Просто ПСЖ са тотално различни от 1-вия мач..

crip1
08.03.2017 23:03

Хахахаахх, Барселона се класират на 100% вече е ясно. Това, което се случва е все едно да спечелиш от лотарията, кой от кой гол по-нелеп, без да създадеш положение.

methazoid
08.03.2017 23:03

Тоя Неймар колко е противен. Само търси някакви съприкосновения и да падне.

StoyanovKST
08.03.2017 23:01

Ето това е преподаване по симулация... Дузпата е повече от нелепа! Затова колкото и да ги харесвам като отбор, в момента искам да отпаднат, следва и червен за ПСЖ, ще се направи всичко възможно да ги бутнат напред. Не го казвам като хейтър, а като човек искащ да гледа футбол, а не цирк.

sensea
08.03.2017 23:01

За Барса съм ...но тази дузпа ми дойде в повече....

StoyanovKST
08.03.2017 23:02

И аз съм така, започнах мача със желанието Барса да бият (дори да отпаднат) обаче това, което гледам ме разочарова ..

Batigol87
08.03.2017 23:00

Барселона вън искам в последната минута да им вкарат ПСЖ каква е тази измислена дузпа бахти мафията тоя футбол дето стана.

bacardy_breezer
08.03.2017 22:59

Очаквам и червен за ПСЖ.

Hazarddddd
08.03.2017 23:02

Абе не те ли е срам да пишеш. Тая дузпа е най-големия подарък, който са ви правили. А те подаръците не са малко...

bacardy_breezer
08.03.2017 23:01

Само ми отговори - Имаше ли дузпа ? Кратко, с "да" или "не".

Barca_Kahn
08.03.2017 23:01

Теб обаче много те е страх от Барса май ? Нали мача беше 0-2 ?

Wolf1
08.03.2017 22:58

Тази вечер всички Богове са с Барса! Не се заяждам, и 3те гола дойдоха много нелепо!

CFC_H_A_Z_A_R_D
08.03.2017 23:00

Еее ако при тази греда всички богове не са с тях здраве му кажи.

Wolf1
08.03.2017 22:56

ПСЖ бяха до тука. Много нелепа дузпа!

Barca_Kahn
08.03.2017 22:56

Ако преди този мач имахме 1% шанс сега имаме около 10% имаме още много работа.

Bitten
08.03.2017 22:53

Тоя мач усещам как ще свърши 5 на 1 и ще стане смях голям *lol*

THFC1882
08.03.2017 22:45

и между другото имаше дузпа и за Барса и за ПСЖ. Явно на съдията критерия е еднакъв и няма значение дали има игра с ръце.

Barca_Kahn
08.03.2017 22:50

Нито едното не е 100% дузпа важното е че показва еднакъв критерий.

RMCF_1902
08.03.2017 22:42

Всички знаехме, че Барса може да вкара 4 гола на ПСЖ, но въпросът е дали ще успеят да запазят мрежата си суха.

CFC_H_A_Z_A_R_D
08.03.2017 22:47

Ами ако ПСЖ изиграят такова страхотно полувреме като 1-то няма да отбележат.Минаха има няма 5,6 пъти центъра.

Banditos
08.03.2017 22:42

Барселона преподава ! Всички да треперят *beer*

Wolf1
08.03.2017 22:50

Чак да преподава.... Не видях нищо специално. Пресирате, играете с желание, борите се, но нямате почти никакви чисти полужения, просто ония наистина са глътнали гипса.

StoyanovKST
08.03.2017 22:50

Кое преподава Барселона бе? хахаха 2 "автогола" и супер стреснат съперник, който го е страх да играе.. Барселона не е това, което трябва да бъде и не създава нищо, ама нищо с което да казваш че преподава, напротив едно безполезно подаване постоянно и нищо.. Суарес и Неймар само чакат някой да е до тях, за да викат, реват и падат на земята, търсят да изкарат червен на някой, което е супер не достойно. Аз също съм за тях в този мач и попринцип са ми симпатичен отбор, обаче с тези симулации много ме дразнят.

Garrincha
08.03.2017 22:41

Двата най-смешни гола в историята на Барса и .... още сме в играта ! Експертите да го духат !

THFC1882
08.03.2017 22:41

Радвам се , че Барса водят, но не очаквах толкова слаб ПСЖ. Невероятни грешки , автогол.. Обрата е близо , а като гледам какви паники са, при 3-ти гол направо ще им омекнат крачетата.

crip1
08.03.2017 22:40

Както си и мислех ПСЖ излязоха тотално насрани. Късметлийски голове, но нормално като ти треперят краката.

holigan4e
08.03.2017 22:38

хаха сложил съм на Барса да се класира на 10 коеф преди мача , тия минуси ми слагат тука. Ранния гол е факт , както и инерцията им.

ComsteR
08.03.2017 22:38

Меси ми се губи в тази схема, Рафиня е ефективен донякъде но си мисля, че второто Меси трябва да си е дясно крило. И вместо Рафиня/Ракитич АрдарклъБей!!!!

ComsteR
08.03.2017 22:50

Това че докосва топката не значи, че е ефективен, Рафиня не притежава и грам от експлозивността на Меси имам предвид. При двата гола Меси реално нямаше влиание, ти пак ми скачаш....

Banditos
08.03.2017 22:43

Меси играе зад нападателите,всяка атака минава през него

bacardy_breezer
08.03.2017 22:33

Голяма защита имат... А Унай Емери го мислех за голям треньор... ПСЖ трябваше да се абстрахира от преднината, която има, и да играе все едно в Париж е завършил мача 0:0. Ако пресираха по същи начин Барса нямаше шанс, но те тръгнаха да се окопават в защита и сега може да гризнат дръвцето, а това ще е най-големия резил в историята на ШЛ.

Sasiro
08.03.2017 22:36

Почти позна,че ще е 0-2 за ПСЖ : )

ponchini
08.03.2017 22:33

Барса обаче направо мачка, ако така играе и второто, може и с 5:0 да ги бие.

Barca_Kahn
08.03.2017 22:32

Както са казали хората има ли желание има и начин. Добро първо полувреме нямаме много положения, но ги принуждаваме да бъркат, което също върши работа за момента.

Wolf1
08.03.2017 22:30

Тия ПСЖ не знаят на кой свят се намират! Ще пропилеят 4 гола преднина, сами ще се отстранят!

fivooo
08.03.2017 22:00

Ами ако се случи следното:

3' Суарез 1-0
22' Меси 2-0
54' Меси 3-0
59' Неймар 4-0
89' Меси 5-0
92' Масчерано 5-1 автогол

Barca_Kahn
08.03.2017 21:57

Борето мълчи за играта с ръка прави се, че не я е видял хаха.

pompeto
08.03.2017 21:48

някой може ли да ми прати линк да зяпам мача ?

holigan4e
08.03.2017 21:00

Абе Барса вкара ли гол първите 10 минути и набере скорост , ПСЖ-то ще гризне дръвцето и дано така стане , че съм сложил на Барца.

technics33
08.03.2017 20:53

според мен още 1-то пол. ще е 3-4 на 0 за Барса

Nasko Chelsea_fan
08.03.2017 20:24

Абсолютно нищо няма да ме учуди в тоя двубой, от 5-0 за Барса до 0-3 за ПСЖ. Всичко зависи как тръгне мача първите 10-15 минути. Но най-реален резултат според мен е 3-1.

drogba_fen_911
08.03.2017 19:53

Може да бият, но няма да продължат. Нещо от сорта на 2:1 или 1:1

sviliev
08.03.2017 19:48

Присъединявам се към останалите фенове на Реал, коментирали преди мен и пожелавам успех на Барселона *smile* И на ПСЖ успех, но турнирът би загубил доста от толкова ранно отпадане на най-добрия отбор в света.

CFC_H_A_Z_A_R_D
08.03.2017 20:27

В момента най-добрия отбор в света е Баварията!!!Изкараха почти целия сезон в тишина никакви гръмки трансфери никакви големи новини освен пенсионирането на Лам никакви големи резултати до мачовете с Арсенал.В първенството си взимаха мачовете с по 1/2:0 пазиха си силите до преди 2,3 седмици.Сега ще видим как ще пометат всичко.Бих казал,че на този етап само Ювентус и Атлетико имат шансове да ги победят.Едните на практика го направиха миналата година,но съдията отмени чист гол на Мората.А Атлетико много опит натрупа срещу тях миналия сезон не само,че ги елиминира но и този сезон оглавиха групата с тях и то с доста преднина.

Barca_Kahn
08.03.2017 20:09

Абе в момента не сме най-добрият отбор с тази мъчна игра няма как, въпреки последните 2 мача в които играхме доста добре.

bacardy_breezer
08.03.2017 19:42

Виждам го като втора победа за ПСЖ. Барса ще се хвърли здраво напред и ще бъде наказана от уникално бързите играчи на ПСЖ по фланговете - 0:2 според мен.

THFC1882
08.03.2017 18:48

Аз лично ще викам за Барселона днес. Надявам се, че ще изиграят много здрав мач и ще направят немислимито. Не харесвам особенно ПСЖ, а и ми се струва , че и да продължат следващата фаза са аут. Успех на Барса. От мен 4:0 , оттам нататък , предстои да видим *smile*

crip1
08.03.2017 18:45

Имат силите, много ясно. Интересно ще е дали някой ще познае на точен. Аз казвам 5-1 или 2-4.

sundza
08.03.2017 19:14

4:0 *beer*

ComsteR
08.03.2017 18:37

Не ми се гледат Франско-Африканци-Аржирски играчи на 1/4 финал. Пожелавам на Барса два бързи гола и да изхвърлят надутите франсета.

Garrincha
08.03.2017 18:32

Само заради милионите осрани физиономии си струва ... 4 - 0 за Барса !!! От там на там - каквото сабя покаже !

Sve86
08.03.2017 18:17

6:0 за Барселона и така приказката е пренаписана

Pechenqgata
08.03.2017 17:58

Според мен Барса ще бият, но ПСЖ ще продължат, всичко останало ще се равнява на чудо...*beer**beer*

BarcaLeo
08.03.2017 16:39

пул вкара 3 на милан за 45 мин.....барса защо пък да не вкара 6/7 на ПЕ ЖЕ за 90 мин нека си вкарат един гол и те, топка е и е от женски род*wink* може пък барса да падне пак с 4:0, коментари след мача

Omen
08.03.2017 16:18

Няма сили според мен, и късметът да е с тях и съдията (повечето пъти) с тях , ПСЖ ще продължи.

Good0ne
08.03.2017 15:53

Не, нямат! Все пак ПСЖ им вкараха доста голове... Мачът ще завърши пак в полза на ПСЖ с 2:0/ 3-1

komara92
08.03.2017 15:02

Стига смешки бе,нямало отбор на който Барселона не можело да вкара 5 гола..Глупости!Това да не ви е Барселона,от преди години когато бяха Роналдиньо,Шави и Иниеста в най-силните си години?Вярно,че сега разполагат с Неймар,Суарез и Меси,ама нито имат халфова линия,нито са стабилни в отбрана.Така,че стига глупости моля *wink*

CFC_H_A_Z_A_R_D
08.03.2017 16:26

Точно Лестър +мача Монако-Сити са най-интересни понеже там си има интрига.Лестър все още не е казал последната си дума.А Бенфика съм по-склонен да кажа,че имаха ден когато биха Дортмунд а Обамеянг нямаше такъв направи 5,6 чисти пропуска.Там според мен немците продължават.Но не и интересния отбор на Лестър.

sakata_97
08.03.2017 16:10

Нито Лестър нито Бенфика ще продължат,така че няма да имаш оправдание ако Реал вземат,че дублират ШЛ,само със жребия се оправдавате,ама то е разбираемо защо*lol*

Kalinski88
08.03.2017 15:16

Ми преди година и няколко месеца зашиха 0:4 на Р. Мадрид и то насред Бернабео. Какъв е проблема и какви глупости? Или сега ще се оправдаваш, че е минало ? Този сезон пък ступахме Ман. Сити с 4:0 на Кампа. Назад в годините да не изброяваме, защото е безмислена и безкрайна тема. Яли сме бой, но сме и пердашили всеки един гранд. Мач с мач не си прилича. Както казах каквото стане.Предвид резултата от Париж няма какво да губим. Болката вече отмина. Като ли не - догодина пак. Остава борбата за Дубъл. А Реал може да се надява на бенфика или Лестър за четвартфиналите. Те са свикнали на лекия режим до Финала *smile*

Kalinski88
08.03.2017 14:49

"Луис Енрике почти няма кадрови проблеми преди мача тази вечер. Алейш Видал и Жереми Матийо са с леки травми и е по-вероятно да останат на резервната скамейка, но всички останали играчи са здрави и на разположение на наставника"

Пълен смях...

Kalinski88
08.03.2017 14:47

Уинър Вие или преписвате статий или пишете само глупости.

Алеиш Видал бил с лека травма ? Вие сериозно ли ? Човека е извън терените поне до лятото пък да не говорим, че може и бутонките да окачи. Травмата бе неприятна да не кажа брутална чак мадридските фенове му съчувстваха.

Колкото до мача - каквото стане нямаме какво да губим. 4 гола сме вкарвали на всички големи отбори в Европа. Др. е въпроса дали ще запазим суха мрежа.

Hitchhiker1902
08.03.2017 14:19

В момента няма отбор, на който Барселона да НЕ може да вкара 5-6 гола. Проблемът им е по-скоро в това, че ПСЖ не е от отборите, срещу които могат да запазят суха мрежа. Все пак, с малко късмет, добра мотивация и ако франсетата решат да пазят резултат - може и да видим чудо. Но е малко вероятно точно Емери да излезе с подобна самоубийствена тактика.
Каквото и да стане - чака ни добро зрелище довечера.

fivooo
08.03.2017 13:30

Барселона може да вкара 4-5 гола на ПСЖ. Въпросът е дали ще успее да не допусне. Ако ПСЖ излязат да се защитават, няма да се учудя ако Барса ги отстрани.

Barca_Kahn
08.03.2017 12:26

Нищо не пречи да опита да стигне до чудото пък резултатът ще го разберем скоро. Ако ни тръгне играта защо не.

Barca_Kahn
08.03.2017 23:03

Трупаш ли пачки я кажи 4 или 5 цифрена сума сложи на Х2 хаха.

sundza
08.03.2017 19:13

Печелиш. По-скоро Дортмунд може да мръдне, ама Барса е твърдо хк. Без значение дали ще продължат, някои хора бъркат двете неща.

Barca_Kahn
08.03.2017 16:30

Хаха играл съм го 1ХК и Борусия съм ги играл 1хк спокойно.

djarata
08.03.2017 12:57

Не ма мисли мен.Напреде ще съм отново.Ти нищо няма да правиш ,нямаш куража...нито за 1ца ,нито за мойта прогноза..ще го играеш „над 2,5” най-вероятно.

Barca_Kahn
08.03.2017 12:47

Хаха добре Скуиртъл ти им сложи 4 цифрена сума пък аз ще видя какво ще правя.

djarata
08.03.2017 12:36

Нищо не пречи пак да ви натупат Пикачу.Х2 на Барса и 1хк на Борусия.Ако имаш куража и другото ,играй ги.